Plannen voor komende zomer

28 mei 2014

Nog iets minder dan een maand en dan is het eindelijk zover: zomervakantie! De periode waarin we gaan zonnen op het strand, genieten van het mooie weer, 's avonds buiten zitten tot middernacht en non-stop ijsjes eten. Vandaag vertel ik je graag wat meer over wat ik ga doen in de zomer van 2014!

JULI


Voor de maand juli staat er nog niet zoveel op het programma. De eerste week ga ik het lekker rustig aandoen en ontspannen na de zware eindexamens die dan net gepasseerd zijn. Van 7 tot 18 juli verblijf ik in Koksijde, omdat ik daar op taalkamp ga. Engels heb ik altijd al een leuke taal gevonden en daarom lijkt het me een plezierige ervaring om mensen met dezelfde interesse te ontmoeten. Uiteraard had ik een kamp dichter bij huis kunnen kiezen, maar er is een reden waarom het taalkamp in Koksijde is. We gaan namelijk voor één dag met de ferry heen en terug naar Canterbury! Twee jaar geleden ging ik al op schooluitstap naar Canterbury en ik vond het zo leuk. Wat het dubbel zo leuk maakt, is het feit dat het taalkamp plaatsvindt aan de Belgische kust. In de namiddag hebben we leuke activiteiten en als het weer meezit (wat ik hoop) kunnen we gezellig chillen op 't strand! I'm really looking forward to it!

AUGUSTUSIn augustus kan je me vinden... achter de kassa! Say what? Ja, je leest het goed. Bijna de volledige maand ga ik er namelijk als jobstudent werken. Ik heb ervoor gekozen omdat het ten eerste is in de Delhaize in mijn straat (lekker dichtbij dus), ten tweede graag een zakcentje bijverdien en ten derde voor mijn sociaal contact. Ik word dus kassierster achter mijn eigen kassaatje! Hoe fijn zou het zijn als er kennissen of familieleden langs je komen en je informatie vragen over bepaalde producten? Ik ben heel benieuwd en heb er heel veel zin in. Tijdens de periode van de studentenjob heb ik twee dagen vrij in de week. Eén weekdag en uiteraard op zondag. De uren dat ik in Delhaize terug te vinden ben, kunnen enorm variërend zijn. Ik kan bijvoorbeeld werken van acht tot acht of pas beginnen rond twee uur. Dit alles samen geeft dan ook de mogelijkheid om nog af te spreken met vriendinnen of te bloggen! Ook zou ik graag eens met de trein naar Amsterdam of Londen gaan. Ik weet het, de prijs en de bestemming liggen ver uit elkaar maar het lijkt me leuk om andere steden te leren kennen! 

Buiten dit staan er nog geen andere plannen in mijn agendaatje genoteerd, maar ik ben er zeker van dat mijn vrije dagen gevuld zullen zijn!


© foto's: We Heat It

Wat zijn jouw zomerplannen?

Lots of ♡,
Florence

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je een taalstage gaat doen! Zelf ga ik werken bij C&A en naar Londen :D!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kijk er zelf erg naar uit! Oh leuk, ga je als kassierster werken? :)

   Verwijderen
 2. Veel te doen!
  Je hebt trouwens een hele leuke blog, en leuke foto's!
  Ik volg je nu via bloglovin' :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ga drie weken naar italie ik heb der echt mega veel zin in! leuke foto's meid liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Productieve vakantie heb je! Lekker wat geld verdienen ook, is altijd fijn. Ik ga in augustus op vakantie, maar heb nog niets geboekt. Wordt denk ik een last minute :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh fijn, heb je soms een (bereikbare) droombestemming? :) veel plezier alvast!

   Verwijderen
 5. Een taalstage is altijd fijn en leerrijk, leuk om te doen! Mijn plannen: ik heb helaas maar 3 weekjes vakantie, waarvan 2 nu en eentje in september. Ik vertrek vrijdag naar Italië en in september ga ik nog een weekje naar Zuid-Frankrijk ;-)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh leuke plannen! Italië is altijd mijn favoriete vakantiebestemming geweest, maar naar Frankrijk gaan lijkt me ook gezellig! :)

   Verwijderen