Autumn holiday

27 oktober 2014

De herfst is nu écht begonnen. Blaadjes blijven maar van de bomen dwarrelen, er woelt een hevige wind en we kunnen niet meer naar buiten zonder paraplu. Als ik aan de herfst denk, associeer ik dat seizoen automatisch met de herfstvakantie. Die is sinds vandaag begonnen! Graag vertel ik je wat meer over wat ik deze vakantie allemaal ga doen!


WORK WORK WORK


Ruim zo'n twee weken geleden kreeg ik een telefoontje van een onbekend nummer. Ik werd gebeld toen ik op school zat en omdat mijn gsm toen op stil stond hadden ze een berichtje achtergelaten op mijn voicemail. Het was de secretaresse van de Delhaize waar ik afgelopen zomer heb gewerkt. Ze vroeg me of ik zin had om terug te komen werken in de herfstvakantie. Ik heb even getwijfeld omdat het heel druk is op school en ik dus echt wou genieten van mijn vakantie, maar uiteindelijk heb ik ja gezegd. Binnenkort krijg ik een nieuwe kleerkast dus zou ik willen sparen voor nieuwe items voor in m'n kamer. In totaal werk ik 27 uur. Maandag (vandaag dus) en dinsdag vier uur, woensdag en donderdag vijf uur en vrijdag is mijn langste dag: dan zit ik acht uur achter de kassa. Gelukkig heb ik in tussentijd een uurtje pauze!


FREE TIME

Uiteraard zit ik niet uren lang achter de kassa. De eerste twee dagen heb ik vrij in de namiddag, woensdag en donderdag werk ik pas vanaf 15u. Zo heb ik nog lekker veel vrije tijd. Zaterdag moet ik niet werken aangezien het 1 november is, dit is in België een nationale feestdag. Op 1 november vieren we Allerheiligen en gaan we naar het kerkhof om de overledenen te herdenken. Misschien ga ik na het bezoek aan het kerkhof nog even naar Maastricht, hopelijk is alles daar open. :) Voor de rest ga ik eens wat fietsen (als het weer het toelaat), want na lange tijd heb ik mijn fiets weer bovengehaald en mijn banden opgepompt! 


Hoe verliep jouw vakantie?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

 1. Ik start vandaag mijn vakantie met een dagje shoppen in Primark, lekkere herfstspulletjes aanschaffen! Fijne vakantie! Xoxo newyorkblossom.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben de vakantie begonnen met een dagje shoppen.
  Ik ga waarschijnlijk nog naar de film en afspreken met vrienden.
  Fijne vakantie!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen