Outfit: classy & chic

17 oktober 2014

Nu dwarrelen de blaadjes van de bomen en is er veel wind maar soms zijn de temperaturen nog net warm genoeg om met bloten benen en sandalen naar buiten te gaan. Ik trok mijn nieuwe items aan, nam mijn statief met camera en ging outfit foto's schieten.


H&M blouse  FOREVER 21 rokje  SIMONETTA sandalen • ITALIË armcandy  ? schoudertasje

Je vindt het misschien raar, maar afgelopen weekend kocht ik voor het eerst iets bij Forever 21. Ik ben er al een aantal keren binnen geweest maar ben nooit met een geel zakje in mijn hand naar buiten gewandeld. Toen ik dit rokje zag hangen was ik meteen verkocht. Het is een skater skirt met een motiefje erin geweven. Hij kostte maar €10! Diezelfde dag ging ik ook nog even bij H&M kijken voor een sjaal, uiteindelijk nam ik ook nog een witte simpele blouse mee, wat ik er zo mooi aan vind is de blinde sluiting en de zakjes. Dit is zo handig en past altijd op elke outfit! Ik combineerde deze outfit met sandaaltjes (toen kon het nog) en een wit tasje. Ik ben heel blij met mijn nieuwe items!

Shop jij wel eens bij Forever21?

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit! Staat allemaal echt heel goed bij elkaar. Ik ben nog nooit in de forever21 in Nederland geweest maar wel vaak zat in Amerika hihi. Toffe winkel blijft het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een heel schattige combinatie!

  Zelf ben ik ook nog niet geslaagd bij F21...al twijfel ik een beetje...ik heb misschien een jas die daarvandaan komt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit ik vind rokje erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke outfit, t rokje is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Mooi kleur van rokje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat rokje is super leuk! Die armbandjes zijn ook heel schattig. xxx

  BeantwoordenVerwijderen