Sew-Be-Do fabrics

9 oktober 2014

Jullie hebben het vast al gemerkt op mijn Instagram-profiel en door de DIY-artikels die hier verschijnen: ik ben een creatieve bezige bij. Een tijdje geleden zaten er twee kortingsbonnen van Veritas in samenwerking met Delhaize in de brievenbus. Ik ben gek op stofjes en uren spenderen achter de naaimachine. Daarom besloot ik om naar de Veritas te gaan en mijn bonnen op te kopen. Benieuwd?


Op de bon stond '2 kopen + 1 gratis op vertoon van je Delhaize-kaart'. Ik ging twee maal naar de Veritas met mama haar kaart om er tussen de vele stofjes een keuze te gaan maken en geloof me, het waren moeilijke beslissingen. Uiteindelijk is mijn collectie vijf stofjes rijker en het zesde item was pailletten op lint, handig voor als ik is iets moet versieren. Graag vertel ik wat meer bij elk stofje. Here we go!


Dit tropische stofje vind ik zo lief en vrolijk. Ik zie de kleur rood niet zo graag, maar in dit stofje komen de bloempjes juist goed tot zijn recht. Ik heb nog geen idee wat ik er mee ga maken. 


Op school zijn we momenteel bezig met een project rond op-art. Je kent de plaatjes wel die bewegen als je ze digitaal ziet. Deze stof heeft daar wat van weg vind ik. Ook de kleurencombinatie vind ik mooi.


Mijn absolute favoriet! De vliegende vogeltjes zijn de laatste jaren erg populair geworden. Niet alleen op Tumblr, kaartjes en Tshirts vind je ze terug, ook op stofjes zoals je kan zien. Misschien ga ik er een pennenzak van maken. 


Het heeft wat weg van een bijenkorf vind ik, althans de vorm. Het kersenrood, donkerzwart, licht lila, snoepjesroze en appelgroen matchen perfect bij elkaar.


I'm totally into leopard print. Dit kon je al zien aan mijn recentste DIY, die je hier kan terugvinden. Hier ga ik een toiletzakje van maken en van de overschot maak ik haaraccessoires zoals een bow tie of scrunchie!


De actie '2+1 gratis' is helaas al voorbij, maar van mij mag Veritas vaker zo'n leuke acties geven. Ik houdt je zeker op de hoogte van mijn creaties met deze fijne stofjes.  

Sew-Be-Do fabric 55 x 45 - te koop bij Veritas voor €4,95
Sew-Be-Do fabric 75 x 100 - te koop bij Veritas voor €7,95


Ben jij graag creatief bezig?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Dat eerste stofje ziet er prachtig uit!

    Liefs,
    Eva

    BeantwoordenVerwijderen