Christmas commercials on your screen

21 december 2014


Ahhh, wat is de Kerstperiode toch fijn. Dit komt niet alleen door de lekkere diners en fijne cadeautjes die zowel leuk zijn om te geven als te krijgen, maar ook dankzij de reclames die je momenteel tijdens je tv-pauze voorbij ziet komen. Van de mooie Chanel-reclame tot die van Coca-Cola. Ik stelde mijn top vijf samen, zodat je vast al in Kerststemming kan komen (mocht je dat nog niet zijn)!

1. CHANEL N°5 - GISELE BÜNDCHEN


Meestal staat Coca-Cola bovenaan deze lijst, maar dit jaar is deze campagne van Chanel toch mijn favoriet. Ze maken reclame voor het Chanel N°5 parfum. Wat is de soundtrack mooi! Het is The One That I want van Grease. Deze versie werd ingezongen door de Amerikaan Matthew Jordan Hemerlein, die ook wel beter bekend is onder zijn artiestenaam Lo-Fang. Ik vind Gisele Bündchen zo'n prachtige vrouw. Als ik een programma herbekijk, spoel ik deze reclame niet door omdat hij zo mooi is. Het totaalplaatje van deze reclame klopt gewoon volledig!

2. COCA-COLAHappy Holidays from Coca-Cola! Wauw, weer zo'n mooi exemplaar van Coca-Cola. Eigenlijk vind ik elke reclame die ze produceren mooi, maar hun Kerstcommercials hebben altijd dat tikkeltje meer. Knap dat ze elk jaar opnieuw weer zo'n mooi en origineel filmpje kunnen maken. 

3. JOHN LEWIS - SAM & MONTY


Deze reclame heb ik nog niet gezien op mijn tv-scherm, maar ontdekte ik via YouTube. Dit is de Kerstcommercial van John Lewis, een Britse warenhuisketen. Het filmpje vertelt het verhaal over Sam, een klein jongetje, en zijn beste vriend Monty. En nee, Monty is geen mens maar een pinguïn. Schattig, toch? Dit is een sprookje over vriendschap, liefde en iemand z'n langverwachte verrassing geven met Kerst. 

4. H&M - LADY GAGA & TONY BENNET


Op nummer vier staat de H&M reclame met Lady Gaga en Tony Bennet in de hoofdrollen. Een gewaagde combi als je het mij vraagt, maar wat een topklasse levert het op. Tijdens het kijken van deze commercial krijg ik meteen zin om te gaan winkelen bij H&M en heel de feestafdeling leeg te roven, haha. Lekker over the top, maar zo heb ik het graag. 

5. TOPSHOP - CARA DELEVINGNE


Ook deze commercial heb ik ontdekt via het internet. Hij is van Topshop met in de hoofdrol het model van 2014, Cara Delevingne. Zo funky en gek maar toch ook leuk, zoals we Cara natuurlijk kennen, hé.


Wat is jouw favo Christmas commerical?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Oh, die reclame van John Lewis is zoooo schattig!! Originele blogpost ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen