Daisy Dilemma

31 december 2014

Ik wilde al heel lang een nieuw geurtje en heb altijd wel een zwak gehad voor de oh-zo-schattige parfumflesjes van Marc Jacobs. Wat zien ze er toch perfect uit! Uiteraard moet de geur ook perfect bij mij en mijn persoonlijkheid passen. Ik bracht onlangs een bezoekje aan de parfumerie en uiteindelijk vond ik Daisy Eau So Fresh en Daisy Dream de lekkerste geuren. Nu zit ik met een dilemma: I can't choose...  

DAISY EAU SO FRESH


Daisy Eau So Fresh is een fruitige en bloemige geur voor dames, die werd uitgebracht in 2011. Deze heerlijke parfum is verkrijgbaar in 75 ml. Er bestaat ook een body lotion en een douchegel in de geur, die je lichaam kan verfrissen. Oh, dit flesje is ook zo mooi! 

Topnoten  framboos, grapefruit, groene noten, peer
Hartnoten  appelbloesem, jasmijn, lychees, roos, viooltje
Basisnoten  ceder, muskus, pruim


DAISY DREAM


Daisy Dream is de nieuwste variant op Daisy. De Daisy Dream collectie bestaat uit een eau de toilette die verkrijgbaar is in een flesje van 30 ml, 50 ml of 100 ml, en bevat daarnaast ook nog een luminous body lotion en een verfrissende douchegel. Ik vind de verpakking van de flesjes (je kent ze vast wel) heel erg mooi. 

Topnoten  bramen, grapefruit, peer
Hartnoten  jasmijn, lychee, blauwe regen
Basisnoten  witte houtsoorten, muskus, kokosnootwater


Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. Ik heb voor mijn verjaardag de Daisy Eau So Fresh gekregen en ik ben er echt zooo blij mee! Hij ruikt heerlijk en hij komt in een grote fles dus je kan er lang mee voort! Echt een aanrader! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze zelf niet maat ze zien er echt heerlijk uit! ;)

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een moeilijk keuze! Ik heb zelf Eau So Fresh, maar Daisy Dream staat ook op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen