Drunk in love with Arizona

27 december 2014I've been drinking, I've been drinking ... Arizona is lekker, de flesjes zijn mooi en de prijs is betaalbaar. Toen ik onlangs twee glazen flesjes in de American Food Store kocht, kwam ik diezelfde avond in de supermarkt nog twee nieuwe smaken tegen. Ik was erg benieuwd, aangezien deze smaken voor mij volledig nieuw waren. Hopelijk ben jij net zo nieuwsgierig als ik. Let's take a look! 

FRUIT PUNCH


Aanvankelijk dacht ik dat deze thee er veel paarser ging uitzien, maar eigenlijk is ie gewoon roze. Deze smaakte erg lekker, naar snoepjes met fruitsmaak. In deze thee zit er fruitsap, mangopuree, suiker en water. Er zit ook nog sap van peer, appel, ananas, aardbei en kers in. 

WATERMELON


Watermeloen is op zich heel zacht van smaak, maar deze limonade was erg intens. Ik vond dat het een beetje leek op zuurtjes. Hier zit ook fruitsap, mangopuree, suiker en water in met sap van peer, watermeloen (vreemd, hé?), ananas en kiwi. 

PEACH


Oh, wat is mijn liefde voor perziken en abrikozen toch groot. Waarschijnlijk is dat de reden waarom ik dit flesje uit de vele soorten koos. De kleur is net zoals de Ice-Tea van de Aldi, maar de smaak is vele beter. In dit flesje zit o.a. water, suiker, citroenzuur, zwarte thee-extract en perzikaroma. Dit is mijn favoriet!

DAISY DREAM


De Arizona met citroensmaak was het tweede glazen flesje dat ik mee naar huis nam. Deze vind ik ook erg lekker en zeer verfrissend, maar niet geschikt voor in de winter. Bij deze zwarte thee werd er ook nog water, suiker, citroenzuur en citroenaroma gevoegd. 


Drink jij vaak Arizona?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Zijn die eerste twee smaken ook in de supermarkt te koop? Ze zien er zo lekker uit :o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om eerlijk te zijn, geen idee. Ik kocht de mijne bij Delhaize. Als je dichtbij de Belgische grens woont, is er misschien een Delhaize supermarkt in de buurt? :)

   Verwijderen
 2. Oehh deze wil ik graag proberen! Ik ken 2 smaakjes, maar ben benieuwd naar de rest. De flesjes zijn alleen al zo leuk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf nog nooit Arizona op maar ik heb er wel al super vaak over gehoord. Ga het dus maar eens uitproberen want ze zien er ook super leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen