Eighteen

10 januari 2015

Vandaag is het 10 januari en ben ik eindelijk achttien geworden. Ik weet dat dit artikel laat online verschijnt maar dit kwam omdat ik gisteren mijn verjaardag vierde en vandaag heb uitgeslapen en één van mijn mooiste verjaardagcadeaus moest gaan halen. Ik had nog even zin in een kletspraatje dus hier is ie!

VERJAARDAGSFEEST


Gisteren heb ik mijn verjaardag gevierd met super fijne mensen. Ik heb me heel goed geamuseerd met lekkere hapjes. Die ga ik trouwens meteen nog als avondmaal opeten, dat heb je met een fout inschattingsvermogen van het aantal mensen en hun hongergehalte, haha. Ook heb ik leuke cadeautjes gekregen! 

NIEUWE HUISGENOOT


En dan wel in dierlijke vorm. Sinds deze week ben ik via via erachter gekomen dat Odette bij haar vorig baasje heeft samengeleefd met een hond en ander poesje. Mama wilde voor mijn achttiende verjaardag een cadeau kopen met een speciale betekenis, zodat ik altijd aan haar zou denken moest ik het zien of dragen. Eerst dachten we aan een mooie ring of ketting, maar omdat ik bijna elke dag van sieraden wissel, was dit niet zo ideaal. Kennissen van mama hadden thuis een nestje met kittens dus besloten we er eentje te nemen! Ze is drie maanden oud en ik heb haar omgedoopt tot Suzanne, dit past goed bij Odette en het verschil is goed hoorbaar voor het geval ik ze moet roepen. Odette is dus ouder, Suzanne zoekt contact met haar maar Odette blaast er vaak op. :( Is ze misschien jaloers? Ik ga nog een paar dagen afwachten en hopelijk wennen ze dan aan elkaar. 

Herken jij dit kattenprobleem ook?

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Nog een hele gelukkige verjaardag! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit leuk gevierd! En oh, hoe lief is Suzanne niet? Oh, echt heel schattig! Nog een gelukkige verjaardag! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd! Super leuke blog en leuk dat je het gevierd hebt! :)

  www.inspireyourlifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd!
  Liefs,
  Sarah

  BeantwoordenVerwijderen