Winter essentials

22 januari 2015

De winter is al ruim zo'n maand bezig en vandaag deel ik met jullie mijn 5 ultieme winter essentials. Dit zijn voor mezelf zeer nuttige producten of dingen die ik echt vaak gebruik of nodig heb tijdens deze koude maar mooie, warme wintermaanden. Er zit van alles en nog wat bij. Kijk je mee?

NIKON COOLPIX S6900


Moest je mijn eerste vlog al bekeken hebben (hint hint) en je afvragen met welke camera ik film, wel hier is hij dan! Ik kreeg inspiratie om deze camera te kopen dankzij een artikel dat op Jiami's blog verscheen. Ik wilde de witte, maar die bleek eerst nergens te vinden zijn in de winkel, totdat de winkelier waarschijnlijk miljoenen doosjes had onderzocht. En toen was hij er eindelijk! Leuke details: je kan het schermpje openklappen en naar je toe draaien (selfie-gewijs) en hij heeft ook een wifi-functie. Ik ben er heel blij mee, hij kostte in totaal €219. 

THE BODYSHOP MANGO HAND CREAM


In de winter heb ik vaak last van een droge huid en daarom kocht ik bij The Body Shop een hand cream in de geur 'mango'. Ik ging na lang twijfelen voor die geur (er is ook zoveel keuze) omdat hij perfect past bij mijn mango body butter.

HEMA ZAKAGENDA


Bij Hema kocht ik dit mini-agendaatje. Ik wilde al lang zo'n agenda en deze is lekker simpel en er is veel schrijfruimte. Wat ik wel grappig vind, is dat de verjaardagen van Beatrix, Willem-Alexander, ... erin staan. Logisch, want Hema is een Nederlandse keten. :) De agenda is trouwens volledig roze, geen idee wat er is misgegaan tijdens het maken/editen van de foto.

THE BODYSHOP PARFUM


Nog een item van The Body Shop. Je hebt wel zo van die momenten wanneer je echt wel een geurtje op moet doen (bijvoorbeeld als je weet dat je met je crush gaat praten, haha). Dit is de geur Japanese Cherry Blossom en ruikt dus naar bloemetjes. Lekker fris!

WARME CHOCOLADEMELK


Hmmm. Ik krijg er spontaan zin in als ik naar de foto kijk. Warme chocolademelk inclusief marshmallows uiteraard. Het moment wanneer je een slok neemt en de chocolade proeft in combinatie met de half-gesmolten marshmallow... 

Deze foto's zijn trouwens al even geleden gemaakt, meer bepaald op 27 december, toen het and net heel lichtjes was ondergesneeuwd. Ik wil terug sneeuw! :(

Wat zijn jouw winter essentials?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Warme chocolademelk met heel veel slagroom en marshmallows! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze week nog chocolademelk met marshmallows op! Ik had die mini marshmallows gekocht voor versiering op mijn cupcakes, maar ik had er heel, heeel, erg veel over. xxx

    BeantwoordenVerwijderen