Wool you be my Valentine?

28 januari 2015
Het einde van januari is al bijna in zicht en dat wilt zeggen dat februari nadert, de maand van en vol liefde. Om jullie al wat in de Valentijn-sfeer te brengen koos ik mijn vijftien favoriete musthaves uit voor dit seizoen. Je kan ze aan die ene persoon geven, jezelf verwennen met een cadeautje of ze krijgen van je geliefde (hint aan de jongens). Van interieur en gadgets tot sieraden en fashion, er zit van alles tussen! 

♡ SET VAN 2 PAAR FLUFFY SOKKEN
New Look staat bekend om zijn leuke accessoires en ook dit keer vond ik iets leuks toen ik in de zoekbalk het woordje 'heart' intypte. Deze leuke sokkenset kwam tevoorschijn. Deze moet je hebben want het heeft vier voordelen: 1. de motiefjes zijn té leuk, 2. ze zijn antislip, 3. ze zijn fluffy en 4. ze kosten bijna niets (€4,99).

♡ HARTVORMIGE SLEUTELHANGER MET STER 
Sleutelhangers kan je nooit genoeg hebben, toch? Althans, dat is bij mij toch het geval. Op de Bijenkorf-site vond ik dit leuke exemplaar van het merk Fab. in de vorm van een hartje dat een dierenprint heeft. Er hangt ook nog een gouden ster aan, die me een beetje doet denken aan een compas. Dit vind ik symbolisch want je sleutels gaan ook overal mee naartoe. Nu hij in de sale is kost hij €24,50 in plaats van vijfendertig euro. 

TAKE AWAY-BEKER
Hoe schattig is deze beker voor je warme thee, koffie of elk ander lekker drankje dat je deze winter warm wilt houden? Juist ja, heel schattig. Hij kost dan wel bijna acht euro maar hij kan wel in te vaatwasser. Olé! 

ROZENBLAADJES
Valentijn zonder rozenblaadjes is volgens mij geen echte Valentijn. Daarom heb ik ook deze tussen mijn musthaves gezet! Je vindt ze bij Hema voor €2,25.

HARTVORMIGE PAREL OORBELLEN
Deze mooie oorbellen van River Island zou ik zelf direct kopen. Ik vind parelmoer, hartjes en goud enorm mooi. Ze kostten dan ook maar vier euro! 

PADDED HARTVORMIGE SLEUTELHANGER
Zoals ik eerder al zei, sleutelhangers kan je nooit genoeg hebben. Daarom hoort ook deze van H&M in het lijstje thuis. Hij is knalroze (lekker fel!) met gouden details, opgevuld, verwerkt in imitatieleer. Deze kost €2,99. 

7 ♡ 'GOODMORNING BEAUTIFUL' MOK
Goodmorning beautiful! Wie wilt er nu zo niet wakker worden? Bij ModeMusthaves vond ik deze mok voor net geen dertien euro. Deze is uiteraard bedoeld voor de ladies maar hij bestaat ook in de mannelijke variant met de tekst 'Goodmorning Handsome' (hier)! 

 HARTVORMIG TASJE
Ik heb een zwak voor toilettasjes. In mijn badkamerkast vind je er wel een tiental terug in verschillende kleuren, texturen en groottes. Zo eentje zoals hierboven heb ik nog niet, dus waarom zou ik het niet gaan halen? Haha. Leuk detail: 'Wear Your Heart on Your Sleeve' tekstje erop. Hij kost €5.

UNICORN SOKKEN
Nog meer sokken! En dit keer in het grijs met hartjes én unicorns! Voor twee euro en half zijn ze van jou!
 
10  STICKY NOTES
Leuke sticky notes in de vorm van een hartje, voor de geweldige prijs van 1 euro.

11  OORTELEFOON MET HARTJES
Je kent het gevoel wel dat je je oortjes nergens meer vindt of omdat ze voor de zoveelste keer defect zijn. Hij is lekker opvallend en roze. 

12  BALLON IN HARTVORM
Als je dit jaar eens helemaal over the top wilt gaan, dan zijn deze Valentijns-ballonnen ideaal. Voor een pakketje van 8 stuks betaal je maar 59 cent. Katching!

13  ARMBANDJE 
Een simpel, minimalistisch armbandje met in het midden een diamanten hartje. Zo mooi! Hij kost €7,95 en is te koop bij Veritas (een Belgische keten). 

14  HOUTEN LEPEL
Voor de foodies: deze leuke houten lepel is nu te koop bij Hema voor €1,10.

15 ♡ 'MR. & MRS.' GEURKAARS
Bij ModeMusthaves vond ik deze geurkaars met 'Mr. & Mrs.' erop. Hij is ook verkrijgbaar met 1 letter, kies bv. de eerste letter van je eigen naam of die van je lover, zie hier. Zelf vind ik dit een ideaal cadeau, ook als je wat meer wilt uitgeven. Deze beauty kost €24,95. 


P.S.: De reden waarom ik dit artikel de titel 'Wool you be my Valentine?' gaf is omdat ik door deze foto geïnspireerd raakte. :)

Hoe vier jij Valentijn dit jaar?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een leuke ideeën! Misschien kan ik wel iets kopen voor een vriendin, want dit jaar (en net als alle andere jaren) vier ik valentijn lekker alleen :D Veel liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, leuke ideetjes! Vooral die beker en die mok vind ik erg leuk! Ik ga dit jaar niks doen met valentijnsdag, eigenlijk net zoals altijd. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de mok met: good morning beautiful! Wel heel lief, ik vier dit jaar het saampjes met mijn vriend. We zijn de dag erna een halfjaartje samen, dus ga ik hem verrassen met dagje scheveningen, biosje, en parfum. :)

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen