Oh happy days

19 februari 2015
Het is nu donderdagavond, ik wacht met een hongerige maag op mijn eten en ben benieuwd hoe spannend de aflevering van Vermist zal zijn. Nog welgeteld een paar minuten en ze komt op mijn scherm, op de zender VIER. Oké, nu eventjes to the point:  ik heb nog wel zin in een klein kletspraatje, omdat ik heel gelukkig en daarvoor heb ik een aantal redenen. Kijk je mee?

NETFLIX

Gisteren mocht ik na een lange tijd weer gaan babysitten op Marie, een meisje dat net twee jaar geworden is. Nadat we samen een filmpje keken, ik haar een flesje met pap klaarmaakte en we een uitgebreide tanden-poets-sessie (ja, ik moet meedoen) hadden ondergaan, stopte ik haar rond acht uur in bed. Ik had mijn laptop meegenomen, voor schoolwerk, maar toen vertelde de ouders me opeens dat ze Netflix hadden aangeschaft. Ik mocht van hen wat series kijken en het eerste wat ik intypte was Pretty Little Liars. Ik kon het niet geloven, alle afleveringen staan erop, mét ondertiteling. Zo kan ik ein-de-lijk volgen met de Facebook-updates die op de PLL-pagina verschijnen. YAY. Oorzaak: ik ben verslaafd aan Netflix sinds gisteren, gevolg: bye bye homework. Hopelijk kan ik Netflix ook snel thuis aanschaffen! 


IMOVIE

Afgelopen dinsdag besloot ik twee video's op te nemen. Eentje daarvan verschijnt morgen online. Ik heb de ontdekking gedaan dat mijn camera best nog wel een mooie en goede filmkwaliteit heeft. Jippie.


STUDENT @ WORK

Aanvankelijk was deze vakantie bedoeld om lekker te relaxen, maar toen ik zaterdag een telefoontje kreeg, met de boodschap of ik wilde werken in Delhaize, kon ik daar geen neen tegen zeggen. Zeker niet omdat ik zo een extra kans heb om centjes bij te verdienen die ik mee kan nemen op Italië-reis, zodat ik lekker veel van pizza en pasta kan smullen. Mijn tweede werkdag zit er al op. Morgen en overmorgen zijn net iets zwaarder, omdat ik telkens bijna acht uur achter de kassa zit. Dit lijkt lang, maar iedere keer verschiet ik er opnieuw van tegen hoeveel mensen ik 'Goededag, hebt u uw Delhaize-kaartje bij?' zeg. Greet, scan, work, repeat, zou ik zo zeggen. Haha. :')

Bron foto: We Heart It

Heb jij al Netflix aangeschaft?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie lay-out heb je nu! (:
    www.liefslaaura.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie blog ! Netflix ja het idee is zo geweldig maar gelukkig ontdekte ik popcorntime. Een soort Netflix maar dan gratis en kan je veel kijken op je laptop mabyvind je dat wat.
    Good vibes,

    BeantwoordenVerwijderen