Weekend essentials

16 februari 2015

Sinds gisterenavond ben ik terug van een heerlijk weekendje bij mijn moeke. Aangezien ik er maar twee dagen verbleef en ik er met de trein heenging, was mijn bagage beperkt. Het leek me wel leuk om mijn belangrijkste weekend essentials te tonen. Voornamelijk bestaan deze uit beauty-spullen, omdat ik vaak ga shoppen als ik daar ben, en dan moet je er tenslotte goed uitzien! 

MAX STUDIO SCULPT FOUNDATION


Enkele weken geleden bracht ik eindelijk een bezoekje aan de MAC store in Antwerpen. Na een tijdje te hebben rondgesnuffeld en vol verbazing gekeken te hebben naar al die mooie lipsticks kwam er een verkoopster naar me toe. Ik zei dat ik een foundation wilde en ze gaf me deze tube mee, nadat ze een laagje over mijn gezicht smeerde. Dit is trouwens de kleur 'NW20'. 

MAC STUDIO MOISTURE CREAM


Ze raadde me ook deze dagcrème aan, omdat mijn huid zo droog aanvoelde. Nu doe ik hem dagelijks op mijn gezicht en ik moet toegeven, wat heeft het een goed resultaat! Deze is ook verkrijgbaar in een pot, maar de verkoopster zei dat ik eerst deze sized-to-go-versie, zoals ze dat bij MAC noemen, moest proberen. Heel handig dus, zo kleine en compacte dagcrème. 

ARMANI EYES TO KILL MASCARA


Als ik op weekend ga, neem ik een klein make-uptasje mee, en vaak zijn ook de items erin in mini-formaat. Wanneer mijn mama iets koopt bij de parfumerie, stopt de verkoopster er nog wat staaltjes bij. Die komen goed van pas wanneer ik dus even het huis uit ben voor een tripje. 

THE BODYSHOP PARFUM


Deze fijne parfum liet ik al eerder zien in mijn overzicht van winter essentials, maar nu zit hij er weer bij want hij ruikt echt zo lekker. Het is de Japanese Cherry Blossom van The Body Shop. 

PINKO PORTEFEUILLE


Zonder pasjes, vervoersbewijzen en geld kom je natuurlijk niet ver tijdens je weekend. Ik besloot om dit schattige portefeuilletje van Pinko mee te nemen. Hierin zit mijn treinbiljet, abonnement voor de bus, geld en pasjes. Meer dan dit heb ik niet nodig. 

KLEENEX ZAKDOEKJES


Last but not least, vooral niet onbelangrijk tijdens dagen zoals deze. De ene dag regent het en word je bijna omver geblazen door een windhoos terwijl je de andere dag buiten van een warm drankje kan genieten terwijl de zon ook van de partij is. Hierdoor krijg ik vaak van die verkoudheden die niet zo erg zijn, maar wel vervelend dat ik toch een pakje met zakdoekjes moet meenemen. Deze waren lekker toepasselijk in het Valentijnsthema, hihi. Ik heb trouwens geen idee waarom deze foto zo onscherp is... 


Wat neem jij mee op weekend?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Altijd handig om dingen in een klein formaat te hebben! Dan kan je des te meer meenemen haha! Leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke post! Ik wil ook een keer een foundation van Mac aanschaffen, ben heel benieuwd naar de kwaliteit namelijk! x

    BeantwoordenVerwijderen