Ik ga naar Amsterdam (+ tips gevraagd)

13 mei 2015

Het stond al super lang op mijn verlanglijstje, maar na ontelbare pogingen om een tripje naar deze Nederlandse stad te plannen, werd mijn droom werkelijkheid. Ik ga namelijk samen met mijn mama'tje op citytrip naar Amsterdam. Vrijdagochtend vertrekken we met één valiesje en ik ben er zeker van dat we gepakt en gezakt, met veel Topshop- en Monki-zakken terug thuiskomen. Als je nog tips hebt, hoor ik het graag! 

Ik heb al wat research gedaan en ik wil al zeker de volgende winkels een bezoekje brengen: Topshop, Dr. Martens, Best Kept Secret, Invito, Mango (die zit ook in België maar ik moet nog steeds een baljurk kopen, ook al is het zover binnen twee weken), H&M home, Monki, Xenos. Natuurlijk ga ik niet naar huis zonder een bezoekje te brengen aan de 9 Straatjes. Oh ja, lunchen bij Bagels & Beans is ook nog 'n must, want ik word altijd zo hongerig en jaloers als ik zulke foto's tegenkom op mijn Instagramfeed.  
Bron foto | We Heart It
Ben jij al eens in Amsterdam geweest?
Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. Ohh wat leuk! Je hebt zowat de meeste leuke winkels wel op je lijstje gezet. Je gaat er alvast van kunnen genieten want Amsterdam is een geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja je moet echt bij Bagels & Beans eten, dat is zooo lekker! Ik heb niet echt tips voor je, geniet ervan in ieder geval! Veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik ben ook al naar Amsterdam geweest! Echt super leuk! Veel plezier ;)

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen