Mijn make-up collectie in cijfers

30 juni 2015

In vergelijking met een aantal maanden geleden, is het aantal producten in de schuifjes van mijn kaptafeltje toegenomen. Op verschillende blogs zag ik al updates van make-up collecties dus besloot ik ook om mijn laadjes uit te pluizen en vast te stellen of ik nu veel make-up bezit of niet. Benieuwd naar het resultaat?

eyes
2 x mascara
• 2 x oogschaduwpalet
3 x eyeliner  
lips
15 x lipstick
3 x lipgloss
1 x lippotlood
• 3 x lipbalm
face
2 x foundation
• 1 x dagcrème
• 1 x concealer
1 x blush
• 1 x bronzer 
nails
25 x nagellak
• 4 x topcoat
 
body
3 x bodybutter
• 1 x bodyscrub
1 x bodymist 
other
• 6 x kwasten
1 x wenkbrauwsetje


Over het algemeen ben ik heel tevreden als ik dit bekijk. In totaal heb ik 76 items in mijn bezit, wat best veel is als je weet dat ik niet zo'n shminkpopje ben. Aan verzorgingsproducten, lipsticks, en nagellak geen gebrek, maar nu ik er aan denk zouden een primer en oogschaduwbasis er nog wel bij mogen. :')Wat zit er in jouw make-uplade?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Oh superleuk om je make-up in aantallen te zien! De laatste maanden is mijn stash ook enorm geëvolueerd en voornamelijk mijn lipsticks :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en origineeel artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lipsticks en nagellak kan je nooit genoeg hebben ;) super leuk artikel !!

    BeantwoordenVerwijderen