Motiverende quotes voor tijdens de blok

11 januari 2017

Vandaag heb ik mijn eerste examen, helaas een dag na mijn twintigste verjaardag. Velen onder mijn lezers zitten nu volop in de blok en doen niets anders dan de dag doorbrengen achter de boeken inclusief liters koffie. Althans, zo ziet mijn studeerperiode er uit. Om jullie - en mezelf - een hart onder de riem te steken, heb ik enkele quotes verzameld die je absoluut zullen motiveren tijdens de blok!✐ "She believed she could so she did."

✐ "Put your hair in a bun, drink some coffee and handle it."

✐ "The earlier you start working on something, the earlier you will see results."

✐ "Wake up with determination, go to bed with satisfaction."

✐ "Should. Would. Could. Did."

✐ "Motivation gets you going and habits get you there."

✐ "You don't want to look back and know you could've done better."

✐ "Push yourself, because no one else is doing it for you."

✐ "You got this."

✐ "I can and I will. Watch me."Als je net zoals ik volop examens hebt - of het gewoon super druk hebt met school - wens ik je heel veel succes. Nog eventjes doorbijten en we kunnen volop genieten van een welverdiende pauze - of in mijn geval: 3 weken vakantie. De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, maar hopelijk verzachten mijn quotes de studeerpijn een beetje! :) 

* * *

Wat zijn jouw studeertips?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Stiekem ben ik heel blij dat ik van die examens vanaf ben :) Vorig jaar in januari studeerde ik af en nu doe ik al enkele maanden de job die ik heel graag wou doen. Even doorbijten nu en dan kan je eindelijk werken ipv studeren! Want uiteindelijk ga ik veel liever werken dan studeren hoor :) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker motiverend zeg! 2016 was mijn laatste jaar met examens maar toen kon ik heel veel energie halen uit zulke quotes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Motiverende quotes zijn altijd goed <3 Ik heb op Pinterest een apart bord ervoor aangemaakt en elke ochtend scroll ik er eventjes doorheen, dat geeft zoveel energie :) Misschien dat dat een leuke tip is?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne quotes! Heel veel succes met studeren en je examens! :)

  BeantwoordenVerwijderen