Op 't programma in februari

1 februari 2017

New month, new goals. Ongelooflijk dat de eerste maand van het nieuwe jaar alweer achter de rug is. Gek hoe snel de dagen voorbij vliegen, terwijl sommige momenten eeuwig lijken te duren. In februari heb ik weer een aantal leuke dingen op de planning staan. Een citytripje in eigen land, een hele speciale challenge, veel lunchdates en een nieuw semester dat voor de deur staat. Hierbij een kleine vooruitblik!


een midweek tripje naar zee
Met Pauline, die op Erasmus is geweest naar Parijs, ga ik samen enkele daagjes naar de zee. Als je dit artikel op 1 februari leest, ben ik momenteel onderweg naar of in mijn favoriete kuststad: Oostende. We overnachten twee nachten dus keren we op vrijdag 3 februari terug huiswaarts. Lekker bijpraten, Erasmuservaringen uitwisselen, shoppen, kortom: genieten! Heel veel zin in! Hier komt uiteraard een verslagje over online. ;)
 
social media detox
Ten tijden van ons Erasmus, hadden Pauline en ik dagelijkse chatsessies. Toen ontstond ons plannetje om samen eventjes erop uit te trekken. Opeens had Pauline een geweldig idee: een social media detox doen tijdens ons tripje. Drie dagen geen Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en ga zo maar door. Ik ben dus eventjes inactief op sociale media, maar ben er weer terug vrijdagavond. Spannend! 

mega veel reünies
Sinds ik terug ben van Barcelona kan ik niet wachten om mijn vriendinnen terug te zien. Zo ga ik volgende week maar liefst 5 weekdagen lang iedere dag iets leuks doen. Maandag ontbijt ik met Latoya, dinsdag met Laurence, de volgende dag heb ik een reünie met meisjes van het zesde middelbaar, donderdagavond ga ik met mijn nichtje uit eten en vrijdag spreek ik met mijn vriendin Ellen af in Mortsel. Drukke week dus!


meer bloggen & vloggen
Nu ik nog exact twaalf dagen vakantie heb, wil ik meer gaan bloggen. Sinds het nieuwe jaar blog ik al frequenter, maar toch wil ik ervoor zorgen dat ik op voorhand artikels kan inplannen. Ik hou er echt van om vooruit te werken! Naast dat, wil ik absoluut ook blijven vloggen. Het is niet omdat mijn Erasmus voorbij is, dat ik niets meer ga filmen. Dankzij vlogs maken heb ik er een nieuwe hobby bij die ik absoluut verder wil uitoefenen. :)
 
terug naar school
Aan alle mooi liedjes komt een einde. Dus ook aan die vakantie waar niets moest en alles mag. Over iets minder dan twee weken, op 13 februari om precies te zijn, start het tweede semester. Ik heb er heel veel zin in, zeker omdat ik een aantal klasgenoten eindelijk - na soms langer dan 5 maanden - terug ga zien! School wordt uiteraard gelinkt aan opdrachten en lessen, dus daarom heb ik voor de rest nog niets gepland deze maand! 
* * *

Wat ga jij doen deze maand?

Lots of ♡,
Florence

12 opmerkingen:

 1. Oleh wat lekker! Een mid weekje naar de zee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is die etui/portemonnee met die kat er op waanzinnig gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier komende dagen in Oostende! :) En jaaaa ik vond januari ook bizar snel gaan. Ook leuk dat je al die reünies hebt, ik kan me nog herinneren dat ik na mijn eigen half jaar in het buitenland ook zoveel mensen weer wilde zien. Mijn plannen voor februari zijn voornamelijk veel werken, een aantal verjaardagen en met wat vrienden afspreken :) Niet veel bijzonders helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee, zó drie daagjes zonder Social Media! Ik ben heel benieuwd hoe het jullie verging! In elk geval heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar heb je die schattige koffer vandaan op je foto's? :) Ik ga over 3 weken naar Rome en zoek er nog een! Heel last-minute dit, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel fijne februari, maar dat komt wel goed denk ik! Veel plezier aan zee en zo'n social media detox is ook een goed plan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zo jaloers op jou dat je gewoon in Barcelona bent geweest, hoe tof moet dat zijn! Deze maand heb ik veel spannende dingen rond geneeskunde en ben ik de veertiende jarig (en de twaalfde mijn vriend). Een veelzijdige en leuke maand! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopelijk wordt je maand super leuk. Leuk overzicht ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt alsof het een leuke maand voor je gaat worden, veel plezier met alles! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben ik blij dat ik na mijn Erasmus niet meer naar school moest, enkel een bachelorpaper verdedigen. Ik was een echte Spaanse aan het worden ;-) veel plezier deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een super leuke koffer trouwens! Nog zo'n blogje voor maart aub! ;)

  BeantwoordenVerwijderen