Shoplog Maastricht + Canterbury

22 juli 2014

Shoppen vind ik altijd plezierig, maar in het buitenland vind ik het nog leuker. Dit komt waarschijnlijk door de exclusieve winkels die er niet in België zijn en de fijne sfeer die er heerst. In de voorbije weken ging ik twee keer shoppen in een ander land, namelijk in Maastricht (NL) en Canterbury (UK). Benieuwd wat ik waar gekocht heb? Je kan het bekijken in deze shoplog!

SALE SHOPPING IN MAASTRICHT


In Firenze kocht ik eerder al een iPhone case van het merk Cliché. Deze handtas-hoesjes vind ik er heel schattig uitzien en toen ik door de Bijenkorf liep, kwam ik ze weer tegen. Ik vond een leuk exemplaar en dat ook nog eens afgeprijsd was. Ik kon hem kopen aan de helft van de prijs, maar toen de kassierster de streepjescode scande, kwam er €12 op te staan. Dit betekende dat er 70% korting op was en dat de etiketring verkeerd was. Lucky me!


Bij Bershka vond ik bij het sale-gedeelte een leuk T-shirtje met streepjes en kusjes erop. De felroze lippen zijn net in 3D gemaakt dus dit zorgt voor een leuk effect. Ik betaalde er €6,99 voor in plaats van €12,99.


DAGTRIPJE NAAR CANTERBURY


Hier kon je al eerder lezen dat ik naar Canterbury ben geweest! Het was dé kans om eindelijk naar de Primark te gaan, dus deed ik dat ook. Het eerste wat me opviel toen ik de Primark binnenliep, was een groot rek met zonnebrillen. Ik koos voor een pilootbril met groene glazen die £2 kostte. 


Toen we verder wandelden, kwam ik dit leuke toiletzakje tegen. Hij is blauw en heeft gouden details. Ook zijn er twee ritsen, wat heel handig is. Hij kostte £3. 


Van de beautyafdeling nam ik een flesje scheerschuim in miniformaat mee naar huis voor £2. Ik had deze al in een groter formaat, maar zo'n klein exemplaar is handig voor op vakantie!


Op de tweede verdieping vond ik een gouden statement ketting. Hij is gevlochten en onopvallend aangezien ze niet kleurrijk is, maar ze is ook niet sober. Ik betaalde er vier pond voor.


In een mooi creatief winkeltje, genaamd The Sewing Shops, kocht ik 4 applicaties in de letter 'F'. Je kan ze bijvoorbeeld strijken op een kledingstuk of op een stoffen pennenzak. Deze zijn heel leuk om een DIY-project een extra touch te geven.


Ik had op voorhand al een Canterbury wishlist gemaakt, met o.a. items van Paper Chase en River Island, maar wegens tijdgebrek en de grootte van het Primark filiaal zijn we daar nooit geraakt. Maar toch ben ik blij met al mijn items!

Shop jij graag in het buitenland?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Leuke shoplog, altijd leuk om te shoppen op een andere plek!

    BeantwoordenVerwijderen