INFO

Hi, welkom! Ik ben Florence, een creatieve bezige bij die graag de leukste gebeurtenissen uit haar leven deelt op haar blog. Samen met mijn mama en twee katten Suzanne en Odette, woon ik op een gezellig appartementje in Berchem, vlakbij Antwerpen. Ik studeerde recent af als journaliste met de focus op tekst en beeld, en studeer momenteel Public Relations in Mechelen.

Naast een dromer, ben ik een denker en zeker ook een doener. Bezig zijn met talen is iets wat in mijn bloed zit en wat ik kan blijven doen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met één van mijn grootste passies: reizen. Ik ben bezeten door de wanderlust-microbe met een lijstje vol droombestemmingen als gevolg, dat ik maar blijf aanvullen. Bovenaan staan onder andere Cuba, IJsland en Australië. 

Op mijn blog schrijf ik over van alles en nog wat: over zaken die me bezighouden, dingen waar ik een grote liefde voor heb of gebeurtenissen waardoor er een lach op mijn gezicht verschijnt. Bezigheden, belevenissen en blijmakers, ze komen hier allemaal aan bod. En dat met een persoonlijke touch.