OVER MIJ

Welkom! Mijn naam is Florence, ook wel bekend als Flo. Ik ben twintig en elk jaar blaas ik kaarsjes uit op 10 januari. Ik ben afkomstig uit Antwerpen, waar ik samen met mijn mama en twee pluizige dametjes Suzanne en Odette woon. Momenteel studeer ik Journalistiek aan de Thomas More hogeschool in Mechelen, met de focus op print en televisie.

Ik ben niet alleen een dromer, maar ook een denker en zeker een doener. Bezig zijn met talen is iets wat in mijn bloed zit en wat ik kan blijven doen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met één van mijn grootste passies: reizen. Ik ben bezeten door de wanderlust-microbe met als gevolg een lijstje vol droombestemmingen, dat ik maar blijf aanvullen. Bovenaan staan onder andere Cuba, Scandinavië en Australië. 

Op mijn blog schrijf ik over van alles en nog wat: over zaken die me bezighouden, dingen waar ik een grote liefde voor heb of gebeurtenissen waardoor er een lach op mijn gezicht verschijnt. Bezigheden, belevenissen en blijmakers, ze komen hier allemaal aan bod. Mijn belangrijkste doel met het schrijven van al mijn hersenspinsels is mensen informeren, interesseren en inspireren