DIY: cadeautip voor Moederdag

28 juli 2014

Nog iets meer dan twee weken en dan is het 15 augustus. In de provincie Antwerpen is het de dag waarop je één van de belangrijkste personen in je leven (letterlijk) in de bloemetjes zet. Ik ben weer in een creatieve bui en daarom leek het me leuk om zelf een cadeautje te maken. Ik maakte een versierde bokaal met allemaal leuke briefjes erin! Wil je weten hoe? Kijk dan snel verder!
benodigdheden
 lege pot/bokaal
 gekleurd papier
• pen
• schaar
• lijmstift
 etiket
 lint
• versiering


Begin met het schoonmaken van je bokaal. Was hem goed uit met zeep en water. Verwijder ook de etiketten. Indien er nog wat restjes 'lijm' opzitten kan je dit verwijderen met een nagellak remover.Schrijf nu allemaal leuke zinnetjes zoals bijvoorbeeld 'je bent de liefste mama van de hele wereld' (heel cliché, I know) of 'je maakt de lekkerste spaghetti' op papiertjes.


Vouw de briefjes op en stop ze in de bokaal.


Nu het leukste gedeelte van deze DIY: je bokaal decoreren! Ik plakte er een etiket en schreef er '10 things I love about you' op. Je kan er natuurlijk ook washi tape en stickers opplakken. Het deksel vond ik maar wat saai dus daarom versierde ik het met washi tape en een cirkelvormig papiertje.


Sluit je bokaal, doe er een lintje omheen en maak een strik in het midden. Klaar! Hopelijk heb ik je geïnspireerd!TIP: In sommige landen heeft men Moederdag gevierd, maar dit cadeautje is ook ideaal om te geven op haaar verjaardag of eventueel met Kerstmis.


Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Anoniem28 juli

  Wat een lief idee! Ik kende die traditie van Antwerpen nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem28 juli

  Echt een leuk idee en mooi gemaakt zeg, WAUW

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt schattig! Ookal woon ik ook in Antwerpen, volgens mij vieren wij moederdag toch op een andere dag haha.. Ik weet niet waarom. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi & lief ideetje en wat is het potje prachtig! Wat een mooie traditie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuk ideetje!
  Wil ik ook wel eens proberen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen