Mijn toekomstpannen volgens klasgenootjes

22 maart 2015

'Hoe zien jullie Florence over 6 jaar?', dat is de vraag waarop elke klasgenoot een antwoord gaf op de leefdag, een aantal dagen geleden. Op die dag ga je met je klas op bezinning (het woord alleen al zegt genoeg, haha). Toch was er een leuke doe-opdracht bij. Er ging per persoon een blad rond en op dat blad schreef elke klasgenoot hoe die persoon zijn toekomst er zou uitzien. Mijn toekomstplannen zijn best wel grappig, vandaar dat ik dit artikel schrijf. 


'Heel beroemd zijn door haar blog, de wereld zien en laten zien aan de mensen' 

Juwelen ontwerpen, goede fotograaf, katten in huis'

'We wonen allebei in Italië en gaan elk weekend shoppen in Milaan. Jij hebt de beroemdste blog ter wereld'

'Jij wordt ofwel een bekende blogger ofwel een wereldreiziger met veel poezen die veel talen kan'

'Ik hoop dat je je werk/hobby's met veel plezier zal blijven doen en je passies kan blijven uitoefenen'

'Heel veel geluk met je blog, hopelijk kan je daar nog lang mee doorgaan want je kan het als de beste'

'Wonend in Cuba, bekendste blogster ter wereld, kindjes, een gezellig leventje en veel reizen'

'Je kent veel talen en hebt een blog die bekend is over heel de wereld'

'Met een klein leuk winkeltje met allemaal mooie armbandjes'

'Binnen zes jaar ben je een bekende blogster en vind je de liefde van je leven'

'Je bent een wereldberoemde / populaire juweelontwerper'

'Je blog is populair geworden over België en Nederland, je hebt een job gevonden waar je super creatief bent'

Zo, dit waren de antwoorden van mijn lieve klasgenootjes. Even wel één ding rechtzetten. De populairste blog hebben ter wereld is gewoon niet mogelijk, hoewel dromen altijd mag natuurlijk. :') Voor de rest kan ik wel met de antwoorden akkoord gaan. Wonen op Cuba en dan een blogpost schrijven terwijl ik een mojito in mijn hand houdt en mijn lichaam bakt in de felle zon. Heerlijk.

En jij? Hoe zie jij je toekomst?

 Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Haha, superleuk om dit te lezen! En stuk voor stuk vind ik echt dat ze gelijk hebben! En wie weet komt die droom van een wereldberoemde blog wel uit binnen 6 jaar? Je zou het alleszins wel verdienen! Liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikeltje! Hoe ik me zie later, dat weet ik totaal nog niet!

    BeantwoordenVerwijderen