Wat ik allemaal kocht in Maastricht

18 april 2015

Als ik bij mijn moeke verblijf ga ik niet terug naar huis zonder een bezoekje te brengen aan mijn favoriete Nederlandse stadje, Maastricht. Om eerlijk te zijn shop ik nog liever daar dan in Antwerpen, maar gek is dat niet, als je weet dat ik een grote HEMA, Xenos en markt-fan ben. Ik ging met een volle portefeuille de bus op en keerde met een lege portefeuille overladen terug naar België...

stoffenkraam op de markt


Vrijdag is marktdag in Maastricht. We waren er al vroeg en besloten tussen alle kraampjes door te lopen. Ik liet mijn ogen vallen op een stapeltje met allemaal coupons stoffen aan €5. Ik viste er een wit stofje uit met een bloemetjesboord. Hiervan wil ik graag een rokje maken, dit staat trouwens op mijn DZP-lijstje. Ik kocht ook nog een lapje, volgens mij van nepsuéde. Er zitten glittertjes in en het is roze, moest ik hebben ofcourse. Het kostte €7,50, maar wat ik ervan ga maken weet ik nog niet. 

xenosIk ga ook super graag naar Xenos. In de opruiming kwam ik deze glazen tegen met een hartje. Ze kostten €0,50 per stuk. Musthave!


Voor een DIY-projectje wat er binnenkort aankomt, kocht ik een setje van 6 kurken onderzetters voor 99 cent.


Je kent het wel, ter hoogte van de kassa staan er altijd van die dingen die je wel moet meenemen, anders zou je er zoveel spijt van hebben en nachtmerries van hebben. Oké, dat is er net iets over maar je kent het gevoel, toch? Ik nam nog dit doosje met 8 x De Ruijter Kleintjes mee. Zo lekker en goedkoper dan ergens anders, want ze kostten maar €1,35.

kruidvatBij Kruidvat kocht ik gek genoeg maar één item, namelijk een Essence lipliner. Ik ging voor de kleur 07. Dit kostte nog net geen euro. 

hemaIk kocht dit leuke ijsblokjes-malletje voor €1. Hoewel ik geen ananas lust vond ik het toch wel lekker tropisch en geschikt voor de vele cocktails die ik nog zal opslurpen de komende zomer.


Wat er ook in mijn winkelmandje lag waren deze twee fineliners. Ze hebben verschillende varianten maar de groene en blauwe droegen mijn voorkeur. Fijn om ergens notities te maken of om te doodlen. Ze waren €0,75 per stuk. 


Nog zo'n leuke goedkope aankoop: in deze koker zitten maar liefst 40 rietjes. Heel fancy en zomers, ideaal ter decoratie voor in een cocktail of smoothie! Deze kostte €2.


Bij de beauty-afdeling kwam ik nagellak in de opruiming tegen. Het was 2 + 2 gratis. Ik kocht één groen potje en drie gele, omdat ik gewoon zo van puddinggeel houdt. :) Ik betaald €5 in totaal.


En tot slot, het item waar ik het meest blij mee ben. Een mason jar! En dat voor maar €2! 


Wat mij betreft heb ik nu redenen genoeg om sappige smoothies met een gestreept rietje en tropische cocktails met ananas-ijsblokjes te drinken uit een nieuw Xenos-glas of mijn mason jar. Mijn drankje kan ik dan neerzetten op een onderlegger terwijl ik doodle en een beschuitje met De Ruijter-chocolaatjes in mijn ander hand houdt. Oh ja, ik draag dan mijn nieuwe handmade rokje terwijl mijn teennagels geverfd zijn in het puddinggeel met groene stipjes. Hehe.


Waar shop jij het liefst?

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Haha, super leuke koopjes! Allemaal dingen die ik ook nog wel :) Vooral die mason jar is zo schattig, zeker met zo'n rietje er dan bij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien, je hebt leuke dingen gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem18 april

  Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem18 april

  Ik wou je volgen via de bloglovin button maar die stuurt je naar je youtube kanaal! IK dacht ik meld het even haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoops, ik had ze blijkbaar verwisseld. :') bedankt voor 't verwittigen!

   Verwijderen
 5. Super leuke aankoopjes! Ik was zelf ook nog aan het twijfelen in de Hema of ik de Mason Jar en ananas ijsblokjes zou kopen, echt heel leuk! :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke en schattige aankopen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt leuke dingetjes! ;) Vind die nagellakken echt heel leuk voor de zomer.
  http://isafashionebella.blogspot.com Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen