Dit lag er voor mij onder de kerstboom

30 december 2015

De kerstperiode is net gepasseerd dus leek het me leuk om mijn kerstcadeautjes met jullie te delen. Er lag van alles en nog wat onder de kerstboom dit jaar. Leuke accessoires, beauty-artikelen en ook schoenen ontworpen door een bekende Italiaanse blogger (ra ra ra wie zou dat toch zijn). Enjoy! 


Ook dit jaar nam ik weer deel aan een bloggersswap, die voor de gelegenheid helemaal in kerstsfeer was. Ik ontving een pakketje van Naomi. Hierin zat onder andere dit schattige setje met minimalistische oorbellen én een fluffy sleutelhanger. 


Op mijn verlanglijstje had ik gezet dat ik iets van Lush wilde. Ik kreeg een lippenbalsem in de smaak honey trap en een stardust bath bomb. Heel benieuwd hier naar! 


Het beauty-assortiment van H&M is al een tijdje geleden veranderd en vind het super mooi. Daarom was ik dan ook heel blij dat er twee items inzaten: een nagellakje in de kleur bitter chocolate (zeer donkerbruin, zoals pure chocolade) en een oogschaduw in de kleur 26. Can't wait to try it! 


Het absolute topcadeau zijn toch wel mijn nieuwe sneakers. Ze zijn door niemand minder ontworpen dan Chiara Ferragni. Ik heb altijd al een liefde gehad voor haar schoenencollectie maar nooit gedacht dat ik zelf een paar zou hebben! Extra leuk vind ik de verwisselbare hartjes. :) #ifeellove


Ik kreeg ook een iTuneskaart ter waarde van €15, maar aangezien ik alle liedjes gratis kan downloaden heb ik nog geen idee wat ik hiermee ga kopen. Tips zijn altijd welkom!


Als laatste een nieuw dekbedovertrek. Het heeft een patroon net alsof het lijkt of dat het geweven is. Bovendien is het gemaakt van flanel, super zacht en perfect voor de koude winternachten die eraan komen.

Wat lag er bij jou onder de kerstboom?
Lots of ♡,
Florence

13 opmerkingen:

 1. Leuke cadeautjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Charlotte30 december

  Supertoffe cadeautjes! Heb je toevallig enig idee waarvan je fluffy sleutelhanger is? Die is zo tof, en zoek al even zo een in die kleur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige cadeautjes zeg! Lucky you!
  Liefs Iep xoxoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel mooi artikel meid!
  Ben blij dat ik men pakket mocht sturen naar jou!
  Liefs,

  Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral die sneakers zijn heel speciaal! Mooie cadeaus heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je cadeautjes zijn echt zo leuk. En ik snap volledig dat je nieuwe sneakers het top cadeau zijn! Ik ben helemaal verliefd op het idee dat je de hartjes kan verwisselen. Geniaal gewoon! Wij kregen dit jaar met uitzondering geld in ons handjes geworpen. En daar kocht ik een heel leuk boek van! Nog heel veel succes met je blok meid. Yes you can!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke cadeautjes! En die schoenen vind ik ook echt héél erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die verwisselbare hartjes op je schoenen, hoe tof is dat! Past bij elke outfit dan, haha. Dat bed overtrek ziet er zo tof uit, ik denk dat dat wel eens een hype kan gaan worden? (: Fijne jaarwisseling nog en ik hoorde van Lobke op de meeting dat de blok erg stresserend is voor jou, dus vééél succes daarmee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n bloggerswap is echt een heel leuk ideetje. Fijne spulletje he je gekregen. Vooral die sneakers wat tof!

  BeantwoordenVerwijderen