&Other Stories 'Bandura Blue' nagellak

20 juli 2014

Toen ik enkele maanden geleden te weten kwam dat er een &Others Stories filiaal in Antwerpen zou komen, was ik heel benieuwd! Vorige week ging ik er eindelijk naartoe. Wat een mooie winkel en wat een leuke items! Ik kocht er een potje nagellak dat een wel zeer speciaal effect weergeeft...


De kleur die ik uiteindelijk koos (er zijn zoveel leuke kleuren) is uiteindelijk 'Bandura Blue' geworden. Het deed me een beetje denken aan de oceaan en is dus het perfecte kleurtje voor je strandoutfit op te vrolijken of een chiquer effect weer te geven op je nagels.



De verpakking vind ik ook heel leuk. Het borsteltje, waar het logo van de winkel opstaat, is even lang als het gedeelte waar de nagellak inzit. Misschien lijkt het dan of er heel weinig nagellak inzit, maar eigenlijk is het potje goed gevuld! De website van &Other Stories staat op het onderste gedeelte en op de onderkant vind je de kleur terug, omdat je de sticker (zie vorige foto's) verwijderd als je gebruik wilt maken van je nagellak.


1 laag: zonlicht - 1 laag: schaduw

Wanneer er een lakje op mijn nagels zat, vond ik dat ook nog wel een leuk effect hebben, alleen dekt het net niet genoeg. 



2 lagen: zonlicht - 2 lagen: schaduw


Na het aanbrengen van de tweede laag zag het er zo cool uit! Het heeft een soort nacré-effect en als je het in de zon houdt, veranderd de kleur naargelang hoe de zon erop schijnt. Soms heeft het een blauwgroen effect (links), andere keren een lila effect (rechts). Hoe origineel is dat?



Ik ben heel erg verrast van dit lakje en ga hem deze zomer heel vaak dragen, want zoals je ziet past hij bij veel verschillende kleuren! Tip: als je de lege verpakking van beauty items inlevert, ontvang je 10% korting op je volgende aankoop van beautyproducten!

& Other Stories 'Bandura Blue' nagellak -
te koop bij & Other Stories filiaal of via de webshop voor €7,00 

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie kleur! Blijft deze nagellak lang zitten? XX

  www.regardslauryn.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, eigenlijk best wel. Ik heb er zelfs mijn haar mee gewassen en zelfs toen bleef de nagellak zitten :) Liefs x

   Verwijderen