Aziatische Fanta

11 november 2014

Enkele weken geleden ben ik naar de Aziatische supermarkt Sun Wah geweest. Er verscheen een big smile op m'n gezicht toen ik de winkel binnenliep. Overal zag ik lekkernijen zoals tientallen soorten kroepoek en uiteraard lagen er ook gelukskoekjes. Tussen de frisdranken zag ik twee nieuwe Fanta-smaken staan: druif en aardbei. Benieuwd naar mijn bevindingen? 


De blikjes hebben een Nederlands opschrift zoals de bovenstaande foto maar als je het omdraait zie je de versie in een andere taal. In totaal zit er 250 ml in het blikje. Zelf vind ik de blikjes er heel leuk uitzien. 

STRAWBERRY


Deze frisdrank doet me erg denken aan grenadine, maar dan bruisend. Erg verfrissend voor in de zomer.

GRAPE


Toen ik een slokje van dit blikje nam, associeerde ik de smaak meteen met druivensuiker. Zelf ben ik niet zo'n fan van deze smaak.


Ik weet niet meer hoeveel ik voor de twee blikjes heb betaald, maar erg veel was het niet. Ook heb ik geen flauw idee waar de smaken in Nederland of België te verkrijgen zijn, behalve dan in de Sun Wah in Antwerpen. Ik vond het leuk om een artikeltje hierover te schrijven aangezien volgens mij bijna niemand wist dat deze smaken bestonden. De aardbei-versie is de favoriet van deze twee, maar ik drink ook graag de originele Fanta.

Wat is jouw favo Fanta-smaak?

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. In Leuven zijn ze ook te koop! Strawberry, Grape en Pineapple kun je in Amerika ook kopen en in Leuven (op de diestsestraat) heb je zo'n snoepwinkeltje met allemaal Amerikaans snoep en daar verkopen ze deze smaken ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, lijkt me heerlijk!
  Liefs,
  anniekkx.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leeuk! Vooral de rode lijkt me wel lekker. Grenadine is echt heerlijk!

  Doe je trouwens mee aan mijn winactie? Dat zou leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat grappig deze smaakjes! Ik zou ze ook wel een keertje willen proberen, ik ben nu wel benieuwd haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig om dit soort spullen te vinden in deze winkeltjes! Zo kom je nog eens achter nieuwe smaken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die grape lijkt me nochtans erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat grappig, ik ken deze smaken helemaal niet! ik zou ze toch graag eens willen proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen