Hema 'MATT' nagellak

3 november 2014

Een tijdje geleden vroeg ik aan de winnares van mijn winactie welke kleur nagellak ze graag zou willen. Haar antwoord was de matte blauwe Hema nagellak. Matte nagellak is sinds ongeveer een jaar erg in trek, vooral de zwarte variant. Wat bleek? Bij Hema verkopen ze ook blauwe matte nagellak! Ik bracht een bezoekje in de winkel en ging met twee potjes nagellak naar huis! 


Ik ging voor de blauwe kleur. In het nagellakkenrek vind je ook nog een zwarte, fuchsia en auberginekleurige variant. Als je goed kijkt zie je dat er ook enkele glittertjes inzitten, deze zijn niet zo zichtbaar bij het lakken. 


Op mijn nagels draag ik twee lagen nagellak. 1 laag is ook voldoende, maar ik speel graag op safe. Zoals je ziet is het borsteltje dik genoeg, dit is aangenaam omdat de matte nagellak minder lopend is dan de normale Hema lakjes. 


Zelf ben ik heel tevreden over dit speciale lakje! Hij blijft goed zitten en geeft een mooi effect. Misschien ga ik nog even terug naar de Hema om de andere kleuren te halen! 

Hema 'MATT' nagellak - te koop voor €3 (NL) of €4 (BE) bij Hema

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk kleurtje! Ik weet niet of ik matte nagellak bij mezelf mooi zou vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben niet zo'n fan van mat, maar volgens mij is het een goede lak!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De potjes van de hema zijn altijd zo lekker groot, ik denk dat ik ook zo'n matte kleur moet gaan proberen :) Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen