New Metallic Converse shoes

30 oktober 2014

Schoenen heb je wat mij betreft nooit genoeg. En Converse All Stars ook niet. Onlangs kocht ik ook nieuwe laarsjes van Dr. Martens, maar ik wou ook nog een ander paar schoenen aanschaffen voor in de winter. Ik ging shoppen en nam mee: een paar Converse schoenen in een glimmende, brons-achtige kleur.


Ik had twee paar All Stars in mijn schoenencollectie, namelijk lage witte voor in de zomer en hoge bruine voor in de winter. In de winkel was er enorm veel keuze: zwart, bordeaux, wit, grijs, blauw, donkergroen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ze hadden ook verschillende hoogtes. Toen ik de metallic schoenen zag was ik meteen verkocht. De kleur combineert heel gemakkelijk met andere kleuren. Ze zijn mooi bij donkere kleuren zoals zwart en donkerblauw maar ook bij wit en pastelkleuren. Zo kan ik ze ook in de zomer dragen, ideaal toch?

Heb jij een paar Converse schoenen?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Stoere schoentjes! Ik wil ook nog zulke maar dan in een leuk zomers kleurtje, voor de zomer. Heb nu 3 paar hogere ;)

    BeantwoordenVerwijderen