DIY: leopard photo frame

6 oktober 2014

Tot enkele maanden geleden was het nog enorm in trek om foto's digitaal te bewaren, maar sinds kort zijn polaroidcamera's en ontwikkelde foto's weer helemaal in. Je kan ze ophangen aan een koordje, kan ze op je muur kleven of kan ze in een leuke fotokader steken. In de DIY van vandaag tover ik een saaie houten kader om tot een mooi exemplaar met luipaardmotief. Enjoy!
benodigdheden
 houten kader
 verf 
• penseel
• tandenstoker


Begin met het verven van je houten kader (Ikea) in een kleur. Ik ging voor wit en na 2 lagen was de houtstructuur voldoende bedekt. 


Begin dan met het verven van je binnenste vlekjes. Ik ging voor stijlvol goud.


Je kan natuurlijk zelf kiezen waar je het luipaardmotief wilt, de grootte en de kleur ervan. Ik besloot om heel de kader te verven. 


Nadien begon ik met de blauwe verf. Met deze kleur maakte ik de kleine 'buitenrandjes' van het motief. Let er op dat je de randjes niet verbind! 


Doe dit voor heel de kader. Laat goed drogen, stop er een foto of quote in en je bent klaar!


Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen: