Outfit: cotton candy

14 november 2014

Ik heb altijd wel een zwak gehad voor suikerspinnen en de kleur ervan. Het ruitjespatroon en een aantal knitted items in je garderobe zijn een echte musthave deze winter. Daarom heb ik vandaag een outfit post waar ik deze twee combineer! Enjoy! © foto's door Latoya Van Borm

H&M sweater • H&M • rokje • INSUA panty • DR. MARTENS boots • ITALIƋ oorbellen • MAMA handtas

Een tijdje geleden keek ik op de H&M site en ik stelde er een leuke outfit samen. Toen ik ging shoppen nam ik de kledingstukken uit de rekken, sloop ik het paskot in en ik rekende af aan de kassa. Sinds ik mijn Dr. Martens boots heb gekocht ben ik helemaal into black. Vroeger droeg ik nauwelijks zwart en nu kan ik er maar niet genoeg van krijgen. Nu terug naar de outfit: Ik vind de trui heel leuk, hij is niet te warm en niet te dik. Ik kan er dus nog een blouseje onder of een blazer overheen dragen. Het rokje heeft een leuk model wat zorgt voor een speelse look. Ik draag de Hema Moisturising Lipstick in de kleur 06.

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. Leuke kleur inderdaad!

  Nathalie | THE COVETING
  http://www.thecoveting.be/2014/11/h-statement-vest.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem17 januari

  hoi
  wat een gave outfit.
  het staat heel leuk.
  en leuk gecombineerd met een panty.
  mvg manuela

  BeantwoordenVerwijderen