Outfit: fluffyness

28 november 2014

Enkele dagen geleden ging ik met een vriendin shoppen in Maastricht. Buiten shop money nam ik ook nog mijn camera mee. We besloten om foto's te gaan maken bij een van de bruggen aan de Maas. In deze outfit draag ik een aantal speciale kledingstukken. Meer weten?


© foto's door Lauranne Goris

MAMA jacket • H&M sweater • ESSENTIEL short • INSUA panty
DR. MARTENS boots  H&M sjaal  VERTIAS oorbellen  PINKO tas  

Vroeger was ik alleen maar jaloers op mama's kledingstijl maar toen ik recent in haar kleerkast keek en er leuke items uitviste was ik meteen verkocht. Zij droeg het jasje dat ik hier aan had bijvoorbeeld nooit en het is ook nog eens mijn maat én een musthave voor deze zomer! YAY, komt dat even goed uit. Verder draag ik nog twee items van H&M: een poederroze trui en een lekker warme grijze fluffy sjaal. Mijn Dr. Martens boots draag ik bijna elke dag, ze zijn gewoon ideaal bij elke outfit, of die nu stoer of girly is. Ik ben heel blij dat ik enkele kledingstukken van mijn mama een nieuw 'leven' kan geven, binnenkort komt er zelfs een overzicht online van alles wat ik uit haar kleerkast gevist heb! Stay tuned!

Leen jij wel eens een item van iemand?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking: