Label Crush event

1 december 2014

Agelopen week was het eindelijk zover. Ik mocht voor de allereerste keer een event bijwonen! Samen met Nathalie van thecovething.be ging ik naar de showroom van Label Crush. Dit is een website waar je terecht kan voor tweedehands designeritems die nog (redelijk) betaalbaar zijn. Ik maakte een fotoverslag!


Het was echt een leuke ervaring. Elien, blogger op dogsanddresses.com, organiseerde het event. Er waren lekkere broodjes aanwezig en bij aankomst mochten we zelfs onze eigen Cointreau Fizz cocktail maken, echt cool! Het begon rond vijf uur. Nathalie en ik gingen weer naar huis rond acht uur met een goodiebag en een oranje doos met Fizz-glaasjes en een flesje Cointreau in onze handen. Ik kocht er ook nog een item, maar dit zien jullie in de unboxing van de goodiebag die binnenkort online verschijnt. Ik heb er alleszins van genoten en hopelijk mag ik nog meer events bijwonen! 

Ben jij al eens naar een event geweest?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen: