Zalig, zo'n verlengd weekend

9 november 2014

Normaal is zondag de laatste dag van het weekend en een echte relaxte dag, maar dit is deze week niet het geval. In België vieren we op 11/11 altijd Wapenstilstand, een feestdag zonder dat je naar school moet gaan. Onze school heeft een brugdag gemaakt, dus dit betekent dat nog maar de helft van mijn weekend voorbij is. Maandag en dinsdag staan nog voor de boeg en graag deel ik jullie mijn plannen! 


ZONDAG

Vandaag ben ik van plan om vroeg op te staan. In de voormiddag ga ik al wat huiswerk maken en bloggen, genieten van een ontbijtje en lunch en mijn valiesje maken. Ik ga samen met een klasgenootje naar mijn moeke. We gaan met de trein en blijven er 1 nachtje slapen.  Als we aankomen beginnen we meteen aan ons huiswerk. Samen moeten we in het begin van januari een les 'micro-teaching' geven tijdens de sporturen. We spelen dus voor een uurtje zelf leerkracht en moeten een opwarming, kern en slot (spelletje) bedenken. We hebben besloten om estafettewedstrijden te organiseren en de winnaars krijgen een cadeautje! Voor de rest gaan we lekker luieren en vroeg ons bedje in.

MAANDAG

Ook vandaag loopt de wekker vroeg af, want wij gaan lekker een dagje shoppen in Maastricht. Vanaf Genk is het maar een uurtje rijden met de bus tot net over de Belgische grens. Mijn vriendin is er nog nooit geweest en ik vertelde haar al over de grote Hema die er is, leuke niet-Belgische winkels zoals de Xenos en de lekkere taart die we altijd eten bij 't Piepenhoes. Ik heb er zoveel zin in! 's Avonds nemen we de bus terug richting Hasselt station, omdat we daar de trein terug naar huis nemen. Rond zes uur moet ik me al weer klaarmaken voor een sessie Spaanse les! 

DINSDAG

Misschien dat ik dinsdag een beetje ga uitslapen. Ik ga nog wat op m'n kamer opruimen en al wat leuke DIY's maken. Mijn huiswerk ga ik afmaken zodat ik in de avonden na school lekker kan bloggen en verder Gossip Girl afleveringen kan kijken, dit is trouwens mijn nieuwe obsessie, haha. Op dinsdag is er niet echt iets op tv, maar misschien dat ik wel eens een filmpje kan gaan huren. Suggesties? :)

Wat doe jij vaak in zo'n verlengd weekend?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten