The Kase telefoonaccessoires

22 december 2014

Het is nu inmiddels al twee weken geleden maar toch is de Sint ook bij mij op bezoek geweest. Dit jaar ben ik zo te zien heel braaf geweest en daarom kreeg ik twee gadgets voor mijn telefoon: een oudroze lipstick power bank en een staander in de vorm van een kattenlijfje. Ze zijn van het merk The Kase, voor mij persoonlijk onbekend. Kijk snel mee voor enkele foto's! 


DE VERPAKKING


Mijn twee items zaten in een dunne witte doos. De voorkant is met zwart omkaderd en heeft een strikje als versiering, ook het logo staat erop. De producten zelf zitten in een kartonnetje of plastiekje en hebben een modern design. Vooral wit, zwart en goud komen aan bod. Op de achterkant staat 'I am unik', de slogan van het bedrijf. 

LIPSTICK POWER BANK


Ik wilde al heel lang een draagbare oplader, ook wel power bank genoemd, dus was erg blij toen ik deze kreeg. Hij is roze en heeft een 3D-structuur. De power bank heeft 3 opties. Wanneer je het 'knopje' naar boven schuift, komt er een lichtje tevoorschijn. Als het in het midden staat, staat hij uit. Om je gsm op te laden schuif je het knopje naar beneden. Ik testte hem al een aantal keer uit en ben er heek tevreden van! Moest je nog geen draagbare oplader hebben, is dit echt wel een aanrader. Ook verkrijgbaar in zwart en wit.

Lipstick Power Bank - €29,90


LITTLE KITTY SMARTPHONE STAND

Het tweede item dat ik van de Sint kreeg, is dit mooie houdertje voor mijn iPhone. Het is gemaakt van rubber, heeft een leuk fel kleurtje én heeft de vorm van een kat. Echt iets voor mij, aangezien mijn liefde voor katten, uiteraard. Zo schattig, hehe. Perfect voor als ik muziek wil laten spelen bijvoorbeeld. Dit leuke ding bestaat ook in het zwart en rood. 

Little Kitty Smartphone Holder - €9,90


Heb jij accessoires voor je telefoon?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke accessoires! Een draagbare oplader lijkt mij erg handig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh, heel leuke gadgets! Ik krijg met kerst een iphone case met een externe batterij in, ik ben benieuwd of dat ook zo goed zal werken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke gadgets! Dat opladertje is heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen