Outfit: shades of grey

23 december 2014

Sinds kort ben ik helemaal into truien. Ze passen perfect op een rokje of een skinny broek en zijn leuk te combineren met een statement ketting of een blouse. Ik was op zoek naar items voor onder de kerstboom en kwam op de H&M site een trui met een parfumflesje tegen. Lichtgrijs en lekker warm, met veel glitters en groene en gouden details. Na het einde van de examens, afgelopen dinsdag, ging ik samen met een vriendin foto's trekken in het park. And guess what I was wearing? Juist ja, mijn nieuwe trui. 


MAX MARA jas • H&M sweater • FOREVER 21 short • HEMA panty
DR. MARTENS boots • H&M sjaal • ITALIƋ oorbellen   

Vorige zaterdag was ik met Jolien, een klasgenootje, nog even de F21 binnengegaan. Je kent het vast en zeker wel. 'Ik ga hier maar even binnen', terwijl je er uren later nog rondloopt. Het was stipt kwart voor zes toen ik me plotseling realiseerde dat ik mijn trui nog niet had gekocht. Jolien en ik besloten te splitsen en ik rekende alvast mijn grijs shortje af aan de kassa. Dit heb ik trouwens aan in deze outfitpost en kostte €16,45. Nadien wandelde ik naar de H&M, die maar twee of drie panden verder ligt. Ik was er nog maar net en zag meteen al de truien hangen. Ik trok mijn jas en trui uit en trok snel de grijze trui over mijn blouse heen. Ik zocht snel naar een spiegel en de trui bleek te groot te zijn. Opnieuw de trui uit, een XS aan. Yes, de goede maat. 1 nadeel: er zat wol in, en dit had ik natuurlijk niet gelezen op de site. Oeps. Het jeukt altijd erg als ik wol aan heb, dus ging ik nog snel opzoek naar een basic wit T-shirt met lange mouwen. Check. Nu nog snel naar de kassa en klaar. Het was 17u56 toen ik afrekende en de klant voor me vroeg net tot hoe laat dat de winkel open was. De kassierster zei 'half zeven'. Oh nee, al dat gehaast voor niets! Maar ik heb toch mijn trui kunnen bemachtigen, yes.

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke trui! Lekker warm voor in de winter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem17 januari

  hoi
  wat een gave outfit.
  en leuk gecombineerd met een panty.
  staat je heel leuk.
  mvg manuela

  BeantwoordenVerwijderen