Fijne Kerst!

26 december 2014

Hoi lieve lezers! Even een klein lief berichtje tussendoor speciaal voor jullie. Het is misschien een beetje laat maar toch wens ook ik jullie een fijne Kerst! Afgelopen dagen waren enorm druk en eindelijk kan ik weer even pauzeren. Binnenkort laat ik mijn Kerstkado's zeker zien! Gisteren heb ik mijn lay-out een klein beetje aangepast, maar elke dag zullen er nog aanpassingen plaatsvinden. Ik zit er trouwens over te denken om zo nu en dan html tutorials online te plaatsen. Vandaag ga ik studeren voor mijn theoretisch rijbewijs, achter de naaimachine kruipen om een schoolopdracht af te werken en koekjes bakken met moeke. Enjoy these days, zou ik zeggen! 


Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Fijne kerst! Die html tutorials moet je zeker doen, altijd handig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hetzelfde! Je layout is heel mooi dus die tutorials zullen zeker met liefde bij mij worden ontvangen bij mij (;

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je site erg leuk geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ook nog een fijne kerst! Ik heb lekker gegeten en kerst films gekeken :)

  BeantwoordenVerwijderen