What I got for Christmas

30 december 2014

Bijna elke blogger plaatste afgelopen dagen een artikeltje online over haar gekregen kerstcadeaus, dus waarom zou ik dat ook niet doen? Ik kreeg onder andere een cadeaubon, nieuwe derde (!) camera en een aantal make-up artikelen. 

FUIJI FILM INSTAX MINI 8Ja hoor, ik heb hem eindelijk! Ik wilde al lang een polaroid camera maar om de een of andere reden kwam ik er niet aan toe om hem te kopen, dus heb ik hem gewoon voor kerst gevraagd. Aanvankelijk wilde ik een lichtblauwe of witte, maar die waren op dat moment uitverkocht in de winkel. De verkoper wist me te vertellen dat er twee nieuwe kleuren waren binnengekomen, namelijk 'Grape' en 'Raspberry'. Normaal houdt ik niet zo van rode tinten, maar ik was opslag verliefd op het rode exemplaar. Ik ben heel erg blij met het cadeautje en ga hem zeker vaak gebruiken! 

MONELLA MAKE-UP BOX


Oh, wat is dit een handig ding! Zoals je ziet is het een doosje met spiegeltje en bovenaan blushes. Als je een draaibeweging maakt komen er nog 3 andere 'verdiepingen' tevoorschijn met oogschaduws en bluches. Het is van het Italiaanse cosmeticamerk Monella en lijkt me echt erg handig voor op vakantie. Lekker compact en toch zit er veel in. :)

BIJENKORF BON


Zoals je weet (of misschien wel niet), heb ik een grote liefde voor Maastricht. En dus ook voor winkels die wij hier niet hebben in BelgiĆ«. Van mijn moeke kreeg ik een waardebon van de Bijenkorf cadeau. In de Bijenkorf kocht ik onder andere mijn DKNY horloge, Blond Amsterdam mokken en Ted Baker portefeuille. Ik weet nog niet exact wat ik ermee ga kopen, maar je kan er dus voor alles terecht, zowel voor beauty en fashion maar ook voor interieurartikelen is de Bijenkorf echt wel leuk. Voor de Belgen onder jullie: het is een beetje vergelijkbaar met onze Galeria INNO. 

WOMEN'SECRET PYJAMA & KAMERJAS


Van mama kreeg ik ook nog een pyjama en een kamerjas cadeau. Beide items komen van Women Secret, het is echt een fijne winkel. Ik koop er elk jaar opnieuw mijn pyjama's. De laatste pyjama die ik heb weggegooid heb ik meer dan 3 jaar gehad, dus ben ik heel tevreden over de prijs-kwaliteit. Zoals je ziet heeft deze pyjama een fluffy Hello Kitty op het shirt en is de broek gestreept met een Hello Kitty-motief. Schattig toch? De kamerjas heb ik erbij gekregen omdat ik al lang een nieuwe wilde, en waarom zou ik die niet kiezen bij mijn favoriete pyjamawinkel?

THE BODY SHOP BODDY BUTTER


Last but not least, kocht ik voor mezelf ook een kerstcadeautje. Dit deed ik bij The Body Shop in Antwerpen. Ik kocht er de body butter in de geur 'shea'. En wat ruikt hij lekker! Ik wilde al lang iets van bij The Body Shop, dus bij deze is die wens vervuld. 

Zo, dit waren mijn kerstcadeautjes van 2014. Ik ben erg blij met het resultaat en uiteindelijk heb ik dingen gekregen die al lang op m'n verlanglijstje stonden. I'm a happy girl, haha.

Wat kreeg jij voor kerst?

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke kerstkadootjes! Ah wauwie, die camera is echt geweldig. Verlieeeefd!
  Oja, je hebt er een nieuwe volger bij, je blog is echt leuk. :)

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mega leuke cadeau's, wat is de cadeaubon van de bijenkorf prachtig ingepakt en ik ben verliefd of je polaroid camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke cadeaus Florence!

  Nathalie | THE COVETING
  www.thecoveting.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen