Recept: favoriete bagel van het moment

1 maart 2015

De meeste bloggers die ik volg zijn vrijwel allemaal afkomstig uit Nederland. Als ze dan een stukje schrijven over hun bezoek aan Bagels & Beans begin ik spontaan te watertanden. Hier in België beginnen ze meer en meer bagels te serveren in restaurantjes, maar ze zijn ook bij de AH te koop. Vroeger at ik altijd bagels met Nutella, maar sinds kort krijg ik steeds meer en meer inspiratie. Vandaag deel ik graag mijn favoriete 'topping' van het moment. Benieuwd? 

ingrediënten
 bagel
 kipfilet of kalkoenfilet
een beetje hummus 
 tomaatjes
 rucola of een andere slasoort

werkwijze 
Het leek me wel leuk om een GIF te maken van alle stapjes die ik fotografeerde terwijl ik de bagel belegde. Voordat ik begon, sneed ik hem door twee en stak ik hem even in de broodrooster, zodat hij lekker krokant werd. Zie hier de ingrediënten die ertussen zitten: een laagje hummus - wat gemengde sla - enkele sneetjes kipfilet - tomaatjes. :)


Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb om ook eens zelf een bagel klaar te maken met een lekkere topping. Suzanne was in elk geval al heel enthousiast, hehe. Je kan er zoveel verschillende richtingen mee uitgaan, je kan bijvoorbeeld ook een zoetere variant maken met een laagje Nutella en schijfjes banaan of hem een Italiaanse touch te geven door pesto, mozzarella en Parmezaanse kaas te gebruiken. Be creative.

Wat is jouw favo bagel-topping?

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Hmm ziet er echt heerlijk uit! Waar heb je die hummus gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, hmmm ziet er ZO lekker uit! Dit ga ik zeker ook eens proberen! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er héél lekker uit. Ik ben gek op bagels.. vooral met cream cheese en zalm yummieee. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er lekker uit! Ook mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen