Life through my new eyes

12 maart 2015

Ik had het al een aantal keer vermeld op mijn blog. Ik ging na een lange tijd nog eens op controle bij de oogarts en die raadde me aan om vast te gaan brillen. Omdat ik mezelf niet zo mooi vond met bril, besloot ik om ook eens proeflenzen te testen. Vandaag deel ik mijn ervaring over mijn lenzen en mijn nieuwe bril. 


Zie hier mijn nieuwe montuur. Mijn vorig exemplaar was kleiner en donkergroen, maar die was ik na meer dan drie jaar wel beu. Bij de optiek vond ik deze bril met iets grotere glazen en een kleur die me doet denken aan een stuk melkchocolade met knapperige stukjes karamel erin. Overdag heb ik mijn lenzen in, 's avonds draag ik mijn bril. De lenzen in- en uitzetten was in het begin nog al moeilijk, wat logisch is. Ik heb er vrijdagavond 45 minuten overgedaan om één lens uit te krijgen. Inmiddels gaat het al veel beter, morgen ga ik nog een keer terug naar de optiek en krijg ik mijn definitieve lenzen.


Ik voel me veel zelfverzekerder met lenzen in en nu zie ik de wereld ook terug als elke andere persoon. Klinkt raar, maar ik heb -3 aan beide ogen, dus ik zie nauwelijks ver als ik geen bril of lenzen draag. Nu ben ik helemaal klaar om alle handsome guys op school te spotten, haha. :')

Wat verkies jij: lenzen of een bril?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Ik zou ook voor beide gaan en mijn bril als een fashion-item ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die bril staat je erg goed! Ik draag ook soms lezen! In het begin is dit inderdaad wat lastig maar je wordt dat snel gewoon hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een bril staat je mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je nieuwe bril echt super mooi en hij staat je echt ontzettend goed! En wat een mooie foto's! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen