Thriftshop buys

14 maart 2015

Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor tweedehandsspulletjes. De retro-look die ze hebben, het goedkope prijskaartje dat eraan hangt en vooral: je vind het niet in de alledaagse interieurwinkels. Originaliteit en authenticiteit op en top dus! Toen ik twee weken geleden een bezoekje aan een kringloopwinkel bracht, ging ik uiteraard niet met lege handjes naar huis. Vandaag laat ik je mijn aankopen zien. 


✩ Transparant kommetje - €0,25
Dit kommetje kan dienen voor bolletjes ijs in te doen maar ook als decoratie voor in mijn kamer. Eventueel kan ik er dan wat sieraden inleggen.

✩ Transparant kommetje - €0,25
Is dit eigenlijk wel een kommetje? De bodem is redelijk fijn, dus het lijkt me eerder een waxinelichthoudertje. Vooral de randjes en de 'plooien' vind ik er heel schattig uitzien.

✩ Beeldje - €0,75
Oké, ik ben een crazy cat lady, dus daarom moest dit mooie beeldje wel mee naar huis. Momenteel staat hij op mijn legplank maar ik kan er zoveel kanten mee weggaan.

✩ Suikerpotje - €1,00
Oorspronkelijk is dit een suikerpotje, maar ik ga er alleszins geen suikerklontjes indoen. Wat ik er dan wel ga indoen, weet ik nog niet zeker. Ik vond de print ook heel mooi, aangezien de drie terugkerende kleuren in mijn kamer roze, groen en wit zijn.


Doe jij wel eens aan thrift-shopping?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes! Ik ben nog nooit naar een kringloopwinkel geweest, maar wil er wel heeel graag eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes, vooral dat katje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom er eigenlijk nooit, maar moet je eens zien wat je er kunt kopen voor heeeel weinig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve aankoopjes! X

  BeantwoordenVerwijderen