Day Zero Project

15 april 2015

Vandaag is het vijftien april tweeduizendvijftien. De dag waarop ik met het Day Zero Project. Dit houdt in dat ik in 1001 dagen 101 doelen moet behalen. Eerst zei het me totaal niets, maar na veel twijfels heb ik besloten om deze challenge toch aan te gaan. Zeker omdat ik van mezelf vind dat ik een doorzetter ben. Ik wil ook nog veel doen en bereiken in mijn leven en van de wereld zien. Note to self: go with the flow, Flo!

BEKIJK HIER MIJN VOLLEDIGE LIJST


* * *

Wat staat er op jouw bucket list?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Ooeeehh spannend en mooi om te doen! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie doelen, en ook super dat het precies eindigt als je 21 wordt! Succes de komende jaren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat leuk! Veel succes ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen