Outfit: when in Venice

13 april 2015

De afgelopen dagen sliep in Italië terwijl het lampje van mijn camerabatterij 's nachts flikkerde. Dinsdag, de voorlaatste dag, stapte ik met een volle batterij op de boot richting Venetië. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar het leek mooi te zijn, en mijn gedachte werd nog bevestigd ook. Terwijl we pauze hadden, besloot een klasgenootje even outfitfoto's te schieten. Ik droeg een comfy maar luchtige outfit, om het zonnetje te trotseren.


© foto's door Charlotte Haecx

MANGO jasje • CLOUDS OF FASHION top • MANGO jeans  CONVERSE schoenen
I AM oorbellen  & OTHER STORIES zonnebril

Vlak voor ik naar Italië vertrok, ging ik nog even de stad in voor enkele aankoopjes. Het meeste items had ik al een tijdje in mijn kast hangen/liggen, maar de top en de jeans zijn gloednieuw. Als je in Antwerpen vertoeft, kan ik je zeker het winkeltje Clouds of Fashion aanraden. Ik kocht er een effen top met een leuke onderkant. Op de foto's is het misschien niet zo heel duidelijk maar ik droeg hem ook een aantal keren. Het stofje is redelijk doorschijnend, perfect te dragen boven een huidkleurige of witte bh, maar ook voor over een felle bikinitop is 'ie geschikt. Hier vind je trouwens de link naar de top. Ik ben sinds kort fan van Mango-broeken dus ging ik er langs voor een lichtblauwe jeans. Ik stylede deze items met mijn jacket (ook van Mango), druppelvormige oorbellen en Converse schoenen. Ik ben trouwens helemaal weg van mijn nieuwe zonnebril van & Other Stories. :')

Wat is jouw favoriete stad?

Lots of ♡,
Florence

P.S.: Moest je ooit naar Venetië willen gaan, zeker doen en niet twijfelen. Persoonlijk vond ik dit het mooiste stadje dat ik bezocht tijdens de afgelopen Italiëreis. 

3 opmerkingen:

  1. Oh staat je echt super mooi! Ik hou echt veel van die zachte pastelkleurtjes. Ik ga zeker eens een kijkje nemen in die winkel! :D xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! Wat een leuk vestje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, zo'n leuke outfit, ik wil het jasje!

    BeantwoordenVerwijderen