Italia through my camera lens

11 april 2015

Sinds eergisteren ben ik terug in België en wauw, wat was de Italiëreis op cultureelgebied geslaagd. Ik bezocht op 6 dagen in totaal 8 steden, maar kon gelukkig wel in 7 stadjes mijn cameraatje bovenhalen. Uit het grote fotoalbum heb ik voor elke stad vijf favoriete foto's uitgekozen. 

DAG 1 - MARINA DI PISA


DAG 1 - PISA


DAG 2 - SIENA


DAG 3 - FLORENCEDAG 4 - FLORENCEDAG 5 - VENETIË


DAG 6 - VERONA


Wat is jouw favoriete stad?

Lots of ♡,
Florence

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's! Een rondreis door Italië lijkt mij echt geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, ik krijg helemaal een zomergevoel van deze foto's! Ik ben zelf helemaal verliefd op Spanje, maar Italië is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Italië is echt een van m'n favoriete landen! Het is er zo mooi! Vooral Firenze/Florence vind ik een prachtige stad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Italië is echt een van m'n favoriete landen! Het is er zo mooi! Vooral Firenze/Florence vind ik een prachtige stad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt hele mooie foto's gemaakt! Italië lijkt me zo een mooie plek! Ik wil er graag ook eens naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne foto's heb je gemaakt! Ik krijg hiervan zo'n zin om op vakantie te gaan:) X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, mooi! En naar Venetië wil ik echt (ooit...) (;

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh echt mooi! Ik krijg echt zin om er ook eens naartoe te gaan :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige foto's. Wat ziet het er daar mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn om te horen dat je het leuk hebt gehad! Eb wat een prachtige foto's! Ik kan daar zo bij wegzwijmelen... Ik ben nog nooit in Italië geweest (eigenlijk ben ik ook nog nooit in het buitenland geweest, tenminste niet voor meerdere dagen) maar het staat wel op mijn lijstje: 'landen waar ik wil zijn geweest'. Vooral Venetië lijkt me echt zo ontzettend mooi! Dankjewel voor dit artikel, nu kan ik weer lekker dromen... *zucht* ;)

  BeantwoordenVerwijderen