KIKO make-up review

6 mei 2015

Wie mij volgt, weet dat ik een grote fan ben van het Italiaanse cosmeticamerk KIKO. Aangezien ik een tijdje geleden in Italië vertoefde, kon ik natuurlijk niet weerstaan aan een bezoekje in een van hun winkels. Ik ging niet met lege handen naar huis, ik kocht namelijk nagellak en 3 lipproducten. Vandaag review ik deze voor jullie. Enjoy! 

KIKO PERFECT GEL DUO SET


Dit doosje had ik al opgemerkt op de site voordat ik vertrok. Hes is maar liefst verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren, uiteindelijk ben ik voor de kleur '667 - Rosy Beige' gegaan.


Als je de verpakking openmaakt, zitten er twee lakjes in. Het ene is een gekleurde nail laquer en het andere een transparante top coat. Die laatste moet er dus voor zorgen dat je het effect van gelnagels verkrijgt. Op de zijkant van het doosje staat uitgelegd hoe je te werk gaat: lak 2 x met de gekleurde nagellak, om vervolgens na twee minuten één top coat laag aan te brengen. Dit ging vrij snel, ook over de kwaliteit van de borsteltjes ben ik erg tevreden. Maar hoe ziet het resultaat eruit?


Wauw, wat is het mooi geworden. Over de kleur ben ik ook heel enthousiast, het is er eentje dat gemakkelijk combineert bij elke outfit. Hij blijft ook heel goed zitten en dekt mooi. Ik ben fan! 

KIKO Perfect Gel Duo Set - te koop voor €7,90 in een KIKO filiaal of online


KIKO SMART LIPSTICK '913'


De verpakking van deze lipstick is eenvoudig en heeft een matte finish. Ik ben voor de kleur 'Rosewood' met nummer 913 gegaan.


Ik vind de kleur erg mooi en speciaal. Hij doet me een beetje denken aan vintage roze maar toch zit er ook wat roestkleur in. Voor mij is hij ideaal voor in de lente en zomer. Hij geeft een mooie finish die niet te glossy is en ook niet té mat, zoals de verpakking. Mooi exemplaar!

KIKO Smart Lipstick 913 - te koop voor €2,50 in een KIKO filiaal of online


KIKO SMART LIP PENCIL '703'


Ook zorgde het KIKO-bezoek voor een drastische wending in mijn leven (just joking). Ik kocht er ook een lippotlood. Ik ging voor de kleur 'Rosewood' met nummer 703. Dit exemplaar komt ook van de 'Smart'-lijn en daarom past de verpakking goed bij de bijhorend lipsticks. 


Op bovenstaande foto draag ik de KIKO Smart Lipstick in de kleur Rosewood en heb ik rond mijn lippen gecontoured met het lippotlood. Als ik het swatch is het lippotlood iets roder van kleur, maar het gaat nog thans perfect samen, vind ik. 

KIKO Smart Lip Pencil 703 - te koop voor €1,90 in een KIKO filiaal of online


KIKO LUSCIOUS CREAM LIPSTICK '513'


Mijn laatste item dat ik mee naar huis nam, is net iets luxueuzer dan de vorige producten. Dit zie je meteen al aan de verpakking. De lipstick sluit niet met een gewone 'dop' maar er zit een hele huls omheen. Die huls heeft een holografisch effect wat ik erg mooi vind. Ik ging voor Rubellite met nummer 513. De lipstick is trouwens van de Luscious Cream collectie. 


Deze lipstickkleur vind ik ook al prachtig. Hij wordt door KIKO aanzien als een creamy lipstick en dat is hij ook: hij smeert gemakkelijk uit en dekt heel mooi. De lipstick blijft ook nog eens lang zitten. Wat mij betreft is dit mijn favoriete nieuwe lipproduct en ga ik hem nog veel in mijn handtas stoppen de komende dagen. 

KIKO Luscious Cream Lipstick 513 - te koop voor €5,00 in een KIKO filiaal of online


Zo, dit was dan mijn mega KIKO-review. Ik ben heel blij met de items die ik gescoord heb en kan al niet wachten om terug te gaan, haha. Buiten dat ben ik ook nog heel tevreden over de kwaliteit van de foto's. Volgens mij heb ik op één of ander cameraknopje gedrukt die hiervoor zorgde. :')

Wat is jouw favoriete cosmeticamerk?

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Ik vind de pigment van de lipstick niet heel geweldig eigenlijk maar verder wel hele leuke producten! vooral de nagellak :) Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie producten! Vooral het nagellaksetje lijkt me geweldig :D de lipsticks staan je ook goed trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love Kiko! Wat een mooie lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Ben heel benieuwd naar de producten van Kiko.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lipsticks zien er heel mooi uit, mooie kleurtjes heb je uitgekozen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Saved as a favorite, I really like your web site! all of craigslist

  BeantwoordenVerwijderen