Day Zero Project update #1

16 mei 2015

Iets meer dan een maand geleden, op 15 april om precies te zijn, ging ik van start met het Day Zero Project. Hierbij stel je 101 doelen op die je na 1001 dagen behaald zou moeten hebben. Ik heb besloten dat ik om de vijf weken een update online plaats, om te tonen hoe ver ik er mee sta. En ik moet zeggen, dat ik al best wat dingetjes heb doorstreept. Enjoy! 
voor elk behaald doel €3 in de spaarpot doen 🔛
Zelf heb ik bepaald dat ik per geslaagd doel €3 in de spaarpot gaat. 

elke maand een update op mijn blog schrijven 🔛
Hierbij mijn eerste update! In totaal moet ik er nu nog 32 schrijven. 
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
Ik heb al twee films gezien die nieuw waren voor mij. Op een luie zaterdagavond plofte ik neer en keek ik naar Black Swan met Nathalie Portman. Wauw, wat een topper. :) Toen ik ziek thuis lag huurde ik via de digitale tv Love Rosie, nog zo'n mooi exemplaar!

5x een Vlaamse film kijken 🔛
Nummer één in dit lijstje met Vlaamse films is Offline. Deze gaat over een man die na 7 jaar terug vrijkomt uit de gevangenis en zijn leven weer probeert op te pikken. Hoofdrol is voor Wim Willaert, één van mijn favoriete Belgische acteurs. Echt een mooie film! 


mijn praktisch & theoretisch rijbewijs halen ✓
Een dag voor mijn achttiende verjaardag sleepte ik mijn theoretisch rijbewijs al in the pocket, maar met het praktische gedeelte begin ik pas in de zomer, omdat ik me nu vooral moet focussen. 
een spaarpot kopen of maken ✓
Dit project heeft ook een goede zijde, omdat je zo ook centjes spaart. Die centjes doe je natuurlijk in een mooie spaarpot. Ik maakte er zelf eentje. Je ziet hem vast en zeker nog hier verschijnen.
een eigen domein kopen ✓
Al maanden stond dit op mijn verlanglijstje en na lang twijfelen over een nieuwe blognaam en werken aan mijn blog lay-out werd het toch werkelijkheid. Ik schreef er zelfs een artikeltje over. 
een MAC lipstick kopen ✓
Ja hoor, dit kan ik ook al van mijn lijstje schrappen. Ik was zo blij toen ik hem eindelijk in handen had: Velvet Teddy. Klik hier voor een beetje meer info! 
een lichaamsmassage laten doen ✓
Tijdens de sportdag van afgelopen week, deden we verschillende soorten sporten. De dag begonnen we met een yoga-les, hoewel ik dit liever als laatste had gehad, want na zo'n dag ben je helemaal uitgeput en kan een beetje in- en uitademen en relaxen wel deugd doen. Je weet wel wat ik bedoel, toch? :) Wel, dus er was ook een duo-opdracht en hierbij moesten we elkaar een lichaamsmassage geven. Oh, dat deed deugd!
1 yoga-les volgen ✓
Door de sportdag heb ik ook al een yoga-les bijgewoont!
naar Amsterdam gaan ✓
Daar stond ik dan, op vrijdag 15 mei, op het perron wachtende op de trein met als eindbestemming Amsterdam-Centraal. Ik maakte een citytrip en heb er echt van genoten. Ik nam twee paar schoenen mee naar huis, een mooi paar eenvoudige oorbellen en nog wat leuke spulletjes! Ik ben er van overtuigd dat ik deze zomer zeker terugga!
een 'Q&A A Day'-boekje kopen ✓
In Amsterdam kocht ik ook nog het populaire 'Q&A A Day'-boekje. In het vintage boekje staan 365 vragen, met daaronder wat schrijfruimte. Je beantwoord dus ieder jaar enkele vraag terug opnieuw en uiteindelijk zie je dan op welke manier je leven veranderd is, of juist helemaal hetzelfde gebleven is! Wanneer ik mijn eerste vraag ga beantwoorden weet ik nog niet, maar misschien als de zomer start of als ik naar de hogeschool ga. Ik kocht hem trouwens bij JOZ, een heel leuk winkeltje gelegen in één van de 9 Straatjes.Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Wat leuk dit lijstje met doelen! Haha krijg ik inspiratie door :-) Succes met het behalen, die van MAC lipstick kopen kan ik beter niet op een lijstje zetten.. Ik heb echt een drang om er elke week sowieso 1 te kopen haha!

    www.Melana.nl

    BeantwoordenVerwijderen