En toen kocht ik mijn eigen domein

18 mei 2015

Ja hoor, vanaf nu vind je mijn blog op www.gowithflo.be. Het idee om een eigen domeintje aan te schaffen zweefde al lang rond in mijn hoofd. Allemaal goed en wel, maar er was nog één probleem: ik was al lang niet meer tevreden wat mijn blognaam betreft. Daarom heb ik hem dan ook ineens veranderd, en sinds vandaag bestaat www.gowithflo.com officieel. Hiep hiep! 


OVER MIJN DOMEIN

Na veel sites en blogger-platforms te onderzoeken besloot ik om mijn domein te kopen via Antagonist. De betaling verliep heel vlot en alles staat duidelijk stap voor stap aangegeven. Ik raad je deze site zeker aan als je een eigen domein wilt kopen. Ik heb ook nog '.com' gekozen, omdat er natuurlijk nog altijd de kans bestaat dat ik in het Engels ga bloggen.

OVER MIJN BLOGNAAM

Mijn vorige blognaam, Life as Florence, gaf jullie een duidelijk overzichtje van hoe ik mijn leventje leidde. Stilletjes aan merkte ik steeds meer en meer blogs die begonnen met 'life of' of 'life as', gevolgd door de naam van de blogger. Zelf wilde ik er wat meer uitspringen. Ik begon met het opschrijven van woordjes die mij typeerden en zo kwam ik ook bij één van mijn favoriete slagzinnen terecht, namelijk 'go with the flow'. Dit vond ik wel leuk klinken, enkel is het niet zo ideaal als blognaam, omdat het meer een motto is. Uiteindelijk verdwenen de 'the' en de '-w' en ontstond zo Go with Flo.

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Proficiat, ben blij dat het je gelukt is na toch wat tegenslag!!

    Nathalie | LIFES FILES
    www.lifes-files.com

    BeantwoordenVerwijderen