Toen was ik eigenaresse van een MAC lipstick

21 mei 2015

MAC lipsticks, je ziet ze tegenwoordig overal. Op Instagram, in make-up reviews, in tijdschriften en ga zo maar door. Al lang stond er zo'n exemplaartje op mijn verlanglijstje en na lang dromen werd dit werkelijkheid toen ik de MAC-stand voorbij liep in de Bijenkorf in Maastricht. Trots trok ik dan ook plaatjes van mijn nieuwste aanwinst!Uiteraard zitten er in het MAC-assortiment tientallen kleurtjes die ik zou willen, maar steeds bleef er bij één naam hangen. Velvet Teddy. Deze lipstick heeft een matte finish en is zeer neutraal van kleur. Zo heb ik het graag, ik ben niet echt het type meisje dat altijd felle rode lipstick draagt.


Hierboven zie je een swatch van de lipstick. Over de kwaliteit ben ik meer dan tevreden, maar dit had ik ook niet anders verwacht, aangezien bij filmsets backstage MAC-producten het vaakst gebruikt worden. Velvet Teddy blijft erg lang zitten, langer dan andere lipsticks die niet van MAC zijn. Ik ben er zeker van dat ik in de toekomst nog meer MAC lipsticks ga aanschaffen, maar laten we wel zwijgen over de kleur die ik dan kies, want het aanbod is dan ook zo groot... 

MAC Velvet Teddy Lipstick - te koop voor €19,00 bij een MAC verkooppunt of online


Heb jij al een MAC lipstick?

Lots of ♡,
Florence

11 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf nog geen mac lipstick naar deze ziet er wel echt mooi uit! Als ik er een ga halen ga ik sowieso voor een donkere kleur debk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je een MAC lipstick hebt! Ik heb er nu 2 en ben er zeer tevreden over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je je eerste Mac lipstick hebt gekocht! Ik heb Diva, Rebel en Captive.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een mooie kleur! Ik wil ook graag eens een Mac lipstick kopen!
  Ps: ik vind je nieuwe blognaam echt super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie kleur dit! Ik ben echt verslaafd aan Mac! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleur! Ik ben echt verliefd op mijn MAC lipsticks! :)


  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Heb er zelf nog geen van MAC, eerst maar mijn 100 andere lipstickjes opmaken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur heb je gekozen. MAC lipsticks zijn echt super fijn, vind ik. Ik zou er graag nog een aantal aan mijn collectie toevoegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze ook, en ik gebruik hem bijna elke dag, staat bij alles!

  Nathalie | LIFES FILES
  www.lifes-files.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb MAC Cut a Paper en MAC Full Fuchsia

  BeantwoordenVerwijderen