Polette 'Scuba Pink' sunnies

10 juni 2015

Het is je vast en niet voorbij gegaan, er is al een tijdje een nieuw zonnenbrillenmerk op de markt. En wat voor één. Op de website van Polette vind je trendy lees- en zonnebrillen aan een groot gevarieerd aanbod. Ik wilde al heel lang een Polette-exemplaar en was dan ook super enthousiast toen ik van Marlies het berichtje ontving dat ik een giveaway had gewonnen. En laat dat nu net een Polette-giveaway zijn. Twee vliegen in één klap dus! Ik mocht van Marlies zelf een model uitkiezen. Zelf dacht ik dat dit klusje snel geklaard zou zijn, maar toen ik de website van Polette bekeek en onderzocht, verliep dit toch niet zo simpel. Na een aantal denk pogingen of het montuur en de kleur me wel zou staan, ging ik uiteindelijk voor het model dat de naam 'Scuba Pink' kreeg.


Het montuur is vrij groot en heeft een ovale uitstraling. Het model heeft gespiegelde glazen (is mijn pose in de zonnebrilglazen trouwens niet super mooi?) en een transparant montuur in een lichtroze kleur. Nog een leuk detail: de zilveren pijl die verwerkt is in het oor (zeg je dit zo?) van de bril.


Ik ben zeer tevreden over deze mooie beauty en ga er in de toekomst nog zeker eentje bestellen. Mocht je mijn bril willen bekijken of bestellen, klik dan hier. Zoals ik al eerder zij, biedt Polette een zeer groot en gevarieerd aanbod aan zowel lees- als zonnebrillen. Voor ieder wat wils, dus ik ben er zeker van dat er ook iets tussenzit voor jou! 

Ik geef nog even credits aan Marlies van Golden Mirrors & Pink Bows, omdat zij me deze mooie zonnebril geschonken heeft. :')

Waar koop jij je zonnebrillen?

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Leuk dat je deze zonnebril hebt gewonnen! Het is echt een mooi montuur x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al vaak positieve reacties gehoord van dit merk. Jouw zonnebril is zeer mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh hij is mooi en heel uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem14 juni

  ahhh wat is ie vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vrijdag ook m'n Polette-bril binnengekregen! Ik ben er zooooooooooooo blij mee! Ik zocht al super lang een goedkopere manier om m'n zonnebril op sterkte te kunnen krijgen, en toen ontdekte ik hen .. echt WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, super leuke combi tussen dat roze en die spiegelglazen :) Goed gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeju Province is a tropical paradise with pure sizzling springs, volcanic outcroppings, waterfalls and excessive elevation volcanic mountains. Halla Mountain rises some 1,950 meters and is the tallest mountain in South 1xbet korea Korea. Although there are no special administrative districts for the aim of playing, an effort had been made to position all casinos within the Jeju Province to keep them at bay from the final inhabitants. Other thanSeoul, its neighborIncheon,Busan, and a few different scattered concerns, most playing takes place on Jeju Island.

  BeantwoordenVerwijderen