Beter laat dan nooit Amsterdam shoplog

17 juni 2015

Exact een maand en één dag geleden ontwaakte ik niet in mijn vertrouwde bedje, maar werd ik gewekt door de stralende zon, die scheen door de gordijnen van een Amsterdams hotelletje. Afgelopen Hemelvaartweekend verbleef ik van vrijdag tot zaterdag in de Nederlandse hoofdstad. Met een paar zakjes stapte ik terug op de trein richting België. Benieuwd naar mijn aankoopjes?


Via Diana van D is for Dazzle ontdekte ik Best Kept Secret. Dit winkeltje zit zowel in Haarlem als in Amsterdam, en verkoopt kledingstukken en accessoires in een stijl die ik niet echt kan beschrijven. Ik kocht er deze witte chunky sandalen voor maar €45! Ze zijn niet meer zo super clean, maar ja, je kent dat wel. Je koopt iets en wilt het de volgende dag meteen al aan. 


Een tijdje geleden ging ik naar mijn eindejaarsbal. Ik vond bij Ted Baker in Amsterdam een mooie, lange mintkleurige galajurk. Van mijn mama kreeg ik er nog een leuk schoudertasje met bloemenprint en roségouden details! Thanks again! 


Next step: op zoek naar bijpassende accessoires. Ik vond deze ringenset bij H&M, vraag me a.u.b. niet naar de prijs haha. 


We bezochten uiteraard ook de Negen Straatjes. In de Berenstraat zag ik een authentiek sieradenwinkeltje, genaamd Parisienne (de naam alleen al maakte me nieuwsgierig). Raar maar waar, nam ik geen opvallende kleurrijke oorbellen mee naar huis maar koos ik voor deze minimalistische oorringetjes in het roségoud. Voor €10 nam ik ze mee.


Ook in de Berenstraat kocht ik bij JOZ het 'Q and A A Day'-boekje! Dit winkeltje moet je zeker eens bezoeken. Ze verkopen zoals ze zelf zeggen, de schattigste cadeautjes, de fijnste sieraden en de beste boeken! Een aanrader! 


Alsof één paar schoenen niet genoeg is, nam ik er ook nog een tweede mee naar huis. Deze vond ik in de vierde en laatste Sacha winkel die ik bezocht. Na drie pogingen in de andere winkels, vond ik in de laatste wel nog deze roségouden hakken in mijn maat! Deze droeg ik onder mijn galajurk. Ze kosten €69,99 en zijn hier te koop.


Ben jij al eens in Amsterdam geweest?

Lots of ♡,
Florence

10 opmerkingen:

 1. Anoniem17 juni

  Leuke aankopen! Ik ben nu best wel benieuwd naar die winkel Best Kept Secret! Ik ken die nog helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens 'n bezoekje gaan brengen!

   Verwijderen
 2. Dat Q&A boekje staat ook al zolang op mijn lijstje. Super leuk.
  En wauw... Dat schoudertasje is zo mooi!
  Leuke aankopen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke aankopen en dat tasje is echt suuuuper leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeh zo mooi! Ik wil je schoenen! Haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah die witte schoenen, prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah super gave dingetjes heb je! Vooral de schoenen... <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wow, mooie aankopen! Dat tasje en die roségouden schoenen zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De witte sandalen zijn echt heel erg mooi!! Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die sandalen en het tasje zijn echt enig <3 Love it!!

  BeantwoordenVerwijderen