Day Zero Project update #2

20 juni 2015

De tweede update van mijn Day Zero Project heb ik afgerond. Deze maand heb ik weer drie doelen met glans volbracht. Omdat ik zonet mijn middelbare schoolcarriĆØre heb afgerond, zijn alle doelen gerelateerd aan school. Enjoy!
mijn diploma 'creatie en mode' behalen na het zesde middelbaar 
Dit werd werkelijkheid twee dagen geleden. Net als al mijn andere klasgenootjes studeerden we af en konden we na zes jaar eindelijk bye bye zeggen tegen het middelbaar!
mijn diploma 'bedrijfsbeheer' behalen na het zesde middelbaar 
Die avond kreeg ik ook mijn diploma bedrijfsbeheer in mijn handen, misschien komt het nog van pas later.
een goede studiekeuze maken na het zesde middelbaar 
Na een grondige zoektocht heb ik er uiteindelijk voor gekozen om Journalistiek te gaan studeren. Mijn nieuwe thuisbasis wordt Thomas More in Mechelen, maar ik ga wel heen en weer pendelen, omdat ik maar 20 minuutjes op de trein moet zitten.Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten