Outfit: sequins and wooden details

21 juni 2015

Vaak krijg ik van mensen het compliment dat ik sta met lichte kleuren zoals babyblauw, poederroze en mintgroen. Zelf vind ik dit raar, omdat ik een nog al bleke huid heb. Toch is ook deze zomer mijn garderobe weer goed gevuld met lichtgekleurde items. Ik besloot om van top tot teen roze te dragen, maar wel verschillende schakeringen ervan. © foto's door Latoya Van Borm

MANGO jasje  ESSENTIEL top  MANGO broek • SACHA hakken

Mijn jasje heb ik zo'n twee maanden geleden gekocht bij Mango, samen met de broek. Het jasje is stoer maar door de poederroze kleur, heeft het toch iets meisjesachtigs. De met gouden pailletten top kocht ik vorig jaar bij Essentiel. Hij zit lekker los, zou dus ook mooi staan op een skater skirt. Mijn schoenen toonde ik al eerder in de Amsterdam shoplog, maar hier zie je dus aan mijn voeten schitteren. Ze zijn net zoals het jasje stoer, maar hebben ook iest classy, doordat de volledige schoen - behalve de hak dan - in het ros├ęgouden nepleer zijn. De houten hakt maakt het net iets moderner. Ze komen van Sacha en bovendien zitten ze nog eens heerlijk! Ik vind het altijd prettig wanneer ik goed op hakken kan lopen, omdat mijn voeten niet eenmaal de gemakkelijkste zijn (lees: ik ben een steunzolendraagster). 

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Die eerste foto is echt SUPER lief! Sta je heel mooi op :) leuke outfit ook!

    xx -n
    Naomi in Wonderland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een leuke outfit! Ik hou van lichte kleuren :)

    BeantwoordenVerwijderen