In de zomer van 2015 wil ik ...

23 juni 2015

Ook al is de zomer officieel al twee dagen bezig - eigenlijk zat de sfeer er al veel langer in - maar toch maakte ik nu pas mijn summer bucket list af. Voltooid zal hij nooit zijn, want de kans dat ik nog op fijne haalbare doelen kom is zeer groot, aangezien mijn fantasierijk geheugen soms heel fanatiek is. Ik somde er al vast 24 (dit lijkt zo niet haalbaar) dingen op, en hopelijk raak jij hierdoor ook geïnspireerd en begint het bij jou, wachtend op een onvergetelijke zomer, ook te kriebelen. Enjoy!

nieuwe hotspots ontdekken
terug sieraden maken
veel tijd buiten spenderen
handlettering leren 
vaker bloggen
meer video's maken
genieten (van alles) 
elke dag gelakte nagels
meer fruit eten
een dagje naar Amsterdam 
weer aan de slag met waterverf
een nieuwe sport uittesten
zoveel mogelijk wandelen 
met Belgische bloggers afspreken
enkel op zondag uitslapen
picknicken 
een citytrip maken
heel veel fietsen
naar de Belgische kust 
experimenteren met fotografie
veel smoothies drinken
html-tips met jullie delen 
bruin worden
veel instagrammen

Wat wil jij doen deze zomer?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Ahn echt een fijn lijstje! Ik wil deze zomer mijn fotografie skills verbeteren en afspreken met mede bloggers lijkt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn lijstje! Ik wil net als Melissa mijn fotografie skills verbeteren.
  Ik hoop dat het mooi weer wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lijstje, ik ga zelf op vakantie en leuke festivals bezoeken! xo

  BeantwoordenVerwijderen